Peeter Rebane sponsoreeris Kristjan Kasearu

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu ja The Heft esitlesid uut muusikavideot «Born to Live».
Kristjan Kasearu ja The Heft esitlesid uut muusikavideot «Born to Live». Foto: Viktor Burkivski

Täna toimus Solarise kinos Kristjan Kasearu ja tema bändi The Hefti muusikavideo «Born to live» esmaesitlus. Video teostumisel oli suureks abiks ärimees Peeter Rebase tugi.

Kristjan ütles intervjuus Elu24-le, et kohtus Peeter Rebasega poolteist aastat tagasi ühel üritusel. «Rääkisime teineteise tegemistest ning mainisin muuhulgas ka oma uut bändi, mille vastu tekkis Rebasel ka kohe huvi,» mäletab Kasearu.

«Ta tundus olevat väga huvitatud kuulamaks meie demosid. Kuna tol hetkel neid veel polnud, siis jäi jutt ainult jutuks. Kuni selle kevadeni. Selleks ajaks olid meil juba mõned demod tekkinud ja nii saime neid koos kuulata,» rääkis Kasearu.

«Born to Live» sai muusikavideoks just seetõttu, et kõigist demodest jäi Rebase kõrvu kõlama just see. «Ta tegi ise ettepaneku, et sellele võiks video teha,» rääkis Kristjan ning kinnitas, et ühtlasi oli Rebane ka videovalmimise suursponsor.

«Palju oli ka tasuta töökäsi,» lisas Kristjan lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles