Rice välistab koostöö Lloyd Webberiga

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Rice
Tim Rice Foto: WENN

Sõnaseadja Tim Rice välistas järjekordse koostöö helilooja Andrew Lloyd Webberiga, kuna ükski saavutus ei suudaks vastata nende eelnevate pingutuste kõrgele kvaliteedile.

Kahe mehe koostööst on sündinud näiteks sellised teosed nagu «Jesus Christ Superstar» või «Evita», vahendab WENN.

1970. aastal läksid mehed peale «Evita» tegemist lahku ning hoolimata hilisemast äraleppimisest on Rice kindel, et nad ei tee enam koos muusikale.

«Väga keeruline on kellegagi uuesti kokku saada. See on nagu uuesti abiellumine,» seletas Rice.

«Mulle tundub, et nii on meile mõlemale parim ja ilmselgelt jääme me sõpradeks kuni üks meist sureb. Ma ei ole kindel, kas me oleksime seda jätkata suutnud. Probleem on selles, et kui me teeksime midagi, mis ei oleks vähemalt sama hea, ja kindlasti ei oleks see niimoodi, siis ütleksid inimesed, et näe, me teadsime alati, et ega nad pole tegelikult midagi nii head,» lisas ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles