Sven Lõhmus hakkab diskoriks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Lõhmus hakkab diskoriks
Sven Lõhmus hakkab diskoriks Foto: Club Venus

Tunnustatud Eesti helilooja Sven Lõhmus on otsustanud jätkata oma karjääri plaadimängijate taga.

Mees, kelle jaoks muusika on söök ja jook ühekorraga, on otsustanud tulla avalikkuse ette oma igipõlise salakirega.

«Eks ma siin ikka mängin ja kuulan neid laule, sest vahel leiab just vanadest asjadest uute projektide jaoks huvitavaid leide,» ütleb Lõhmus, keda võib näha plaati keerutamas sel nädalavahetusel Tallinnas «The Legend» nimelisel peol klubis Venus.

«The Legend» on klubi Venus pidudesari, mis toob DJ pulti tõelised legendid, kes on aastate jooksul hoidnud Eesti tantsumuusika kultuuri. Need inimesed kerisid linte ja paitasid vinüüle juba siis, kui Eesti diskokultuur alles tuure kogus.

«Legend jätkub Venuses juba teist hooaega ja nendel õhtutel kuuleb ja näeb meie DJ-puldis inimesi, kelle jaoks DJ-töö ei ole enam nö põhitöö ja see teeb selle asja eriti huvitavaks,» räägib klubi Venus üks eestvedajatest Renar Pindel.

«Muusikaga abielus oleva legendi Sven Lõhmuse jõudmine meile DJ-na on suur vastutus ja au. Olen kindel see saab olema kordumatu õhtu,» lisab Renar.

Sven Lõhmus on kirjutanud muusikat paljudele bändidele, teiste hulgas Vanilla Ninja, Suntribe ja Urban Symphony, ja ise laulnud ansamblites Mr. Happyman ja Black Velvet. Ta on võitnud ka kolm korda aasta autori tiitli. Laupäevase peo kohta ütles Lõhmus: «Niisama pole ju mõtet lolli mängima minna, võtan paar sünti ka kaasa ja vaatame, mis saab!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles