Anu Lill lahkub Cosmopolitani peatoimetaja kohalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cosmo uus peatoimetaja on Anu Lill
Cosmo uus peatoimetaja on Anu Lill Foto: Riina Varol

Eesti suurima noorte naiste ajakirja Cosmopolitan peatoimetajana on viimased 3,5 aastat tegev olnud Anu Lill, kes on otsustanud tegevusvaldkonda vahetada.

«Minu jaoks on olnud suur au juhtida sellist ajakirja ning olla osa brändist, mis on kogu maailmas naiste jaoks niivõrd oluline ning mõjukas,» ütleb Lill.

Kuni uue peatoimetaja selgumiseni võtab Cosmopolitani peatoimetaja kohustused kohusetäitjana üle praegune tegevtoimetaja Mari-Liis Helvik, kes on toimetuse koosseisus töötanud üle aasta.

Cosmopolitan on ajakiri iseteadlikele noortele naistele, kes huvituvad trendidest moe-, ilu-, tervise- ja karjäärivaldkonnas.

Cosmopolitanil, mida annab välja Hearsti korporatsioon Ameerikas, on maailmas üle 63 rahvusvahelise väljaande, mis ilmuvad 32 keeles. Oma sihtgrupi seas juhtiv ajakiri Eestis tähistab novembris 8. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles