Vaata omal vastutusel: tema ongi uus Rebecca Black!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas tema ongi uus Rebecca Black? Saage tuttavaks - Nicole Westbrook.
Kas tema ongi uus Rebecca Black? Saage tuttavaks - Nicole Westbrook. Foto: Youtube

Nigeeria laulukirjutaja Patrice Wilson on kirjutanud järjekordse popmuusika maailma heliteose pealkirjaga «It's Thanksgiving».

Nädalapäevade lahtimõtestamise juurest nüüd tähtpäevadest lugude kirjutamise kallale asunud andekas (ka nii suure negatiivse tähelepanu endale pööramiseks peab talenti olema) muusikakunstnik on muuhulgas oma sulest visandanud ka Rebecca Blacki hittloo «Friday»

«It's Thanksgiving» ja «Friday» on justkui üksteise koopiad nii sisult, videolt, käekirjalt - kui ka, kui panite tähele, mõlemat lugu laulab süütukese välimusega tõenäoliselt alaealine ja pisut naiivse mulje jättev piigake.

Meistersulesepa uus lugu on kogunud juba üle 60 000 dislike'i. Videot on Youtube'i videokeskkonnas vaadatud üle kolme ja poole miljoni korra. Võrdluseks Rebecca Blacki lugu on tänase seisuga kogunud üle 866 000 dislike'i (210 000 like'i) ning seda on kokku vaadatud üle 42 miljoni korra.

Tutvu uue popmaailma naerualusega - Nicole Westbrooki ja tema looga «It's Thanksgiving».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles