Elina Born leppinuks ka saatest lahkumisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade
Elina Born
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade Elina Born Foto: Jelena Rudi

Saate «Eesti otsib superstaari» finalist Elina Born (18) on pärit Lääne-Virumaalt ning õpib Tapa Gümnaasiumi 12. klassis. Uskumatult võimsa häälega noor lauljatar armastab laval olemist rohkem kui midagi muud - Elina jaoks on see võimalus jagada oma tundeid ja emotsioone kogu maailmale.

Kuidas tundis Elina end üle-eelmise superstaarisaate lõpus, mil just tema ja Carl-Philip Madis olid need, kellest üks pidi välja langema? Mida on saates osalemine Elinale õpetanud ja miks on just lava see koht, kuhu ta enda sõnul kuulub? Sellest kõigest rääkis Elina Buduaarile.

Kui eile kogus Elina piisavalt hääli, et saatesse edasi jääda, siis nädal varem oli just tema üks neist, keda ähvardas väljakukkumine. Hetk, mil Elina mõistis, et just tema on see, kellel tuleb saatest võibolla lahkuda, oli ääretult raske.

«See oli minu jaoks väga ärev ja närvesööv moment. See hetk tundus igavikuna ja mõtted olid igal pool laiali. Lootsin ainult, et jään saatesse edasi, et mulle antakse veel üks võimalus. Ei tahtnud kohe üldse leppida mõttega, et minu tee siin saates lõppebki nüüd.»

«Väga halb tunne oli, aga samas ütlesin endale, et läheb nii, kuidas läheb, sest olen ju tegelikult väga kaugele juba jõudnud. Õnneks läks asi nii, nagu lootsin, jäin saatesse. Kurb ainult, et Carl lahkuma pidi,» kirjeldab Elina emotsioonide virvarri, mis saates osalemisega paratamatult kaasneda võib. Miks aga armastab Elina laval olekut nii väga? Miks kõik žüriiliikmed ütlevad kui ühest suust, et Elina on lavale sündinud?

«Olen väga tänulik kohtunikele ilusate sõnade ja õpetuste eest, mis nad jaganud on. Laval meeldib mulle olla sellepärast, et tunnen end seal hästi ja et see on koht, kus peangi olema, kuhu kuulun. Laval olemine annab mulle hea tunde. Jutustan oma lugu ja kannan seda edasi ka teistele, jagan tundeid ja emotsioone.»

Kui laval olemist on Elina eluaeg armastanud ja nautinud, siis mida uut on talle saates osalemine õpetanud?

«Saates osalemine on teinud mind enesekindlamaks ja tõestanud seda, et peab ajama oma rida, tegema niimoodi, nagu süda ütleb ja olema sina ise. Kogemusi olen saanud tohutult, esinemishirm on peaaegu kadunud, laval olemine saab iga saatega aina omasemaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles