Rolf Roosalu libedat minekut ei karda

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Rolf Roosalu.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Rolf Roosalu. Foto: Kerli Kurvits

Jekaterina Nekrassova ja Rolf Roosalu end kuidagi kehvasti eelseisva debüüdi eel ei tunne. Emilit ja Rolfi Jekaterina kuidagi võrrelda ei soovi.

«Rolf on väga heas vormis ja sukeldus suure hooga jäätantsu minu soovituste ja õpetuste toel,» kiidab Jekaterina.

Rolfi meelest oli Emili suureks plussiks tema teatraalsus, mis tegi iga tema etteaste väga vaatemänguliseks. Omaenda plussiks peab Rolf tahtejõudu. «Ma tahan olla siin saates ja võtta see väljakutse ja areneda mingis hoopis teistsuguses suunas.»

Oma showdes on Rolf pidanud laval kokku puutuma nii laulmise kui tantsimisega, kuid kahtlemata mitte jääl ja uiske kandes. Hoolimata täiesti uuest keskkonnast ja ebakindlast aluspinnast Rolf ühtki hirmu ei tunne. «Ma isegi ei mõtle selle peale. Ei ole mõtet kutsuda pahasid vaime välja.»

Rolf nendib, et proovid ja läbimängud on andnud kindlust juurde. «Iga tants jääl annab hoogu juurde,» märgib saatesse lisandunud «must hobune», kelle hinnangul saab edasi ainult paremaks minna.

Ka on Rolf saanud saatekaaslastelt soovitusi, kuidas uisutamisega toime tulla. «Kõige rohkem on mind aidanud Mairold, kes avaldas salanipid, kuidas leevendada uisutamisest tekkivate villide valu. Selleks on spetsiaalsed kreemid.»

Jekaterina ütleb, et hirm on kõikidest abivahenditest hoolimata sees. «Iial ei või teada, kuidas läheb otsesaates, aga loodame parimat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles