Pearu Paulus tantsib seekord endale väga tähendusrikka loo järgi

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Pearu Paulus ja Emili Arm.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Pearu Paulus ja Emili Arm. Foto: Kerli Kurvits

Pearu Pauluse meelest on saates «Tähed jääl» rutiin ja tüdimus juba üsna kerged tekkima. Küsimusele, kas ei ole tekkinud mõtet väsimusest osalus katki jätta, vastas Paulus puiklevalt. «Kus sa siin enam minema hakkad…»

Motivatsiooniannuse annavad Paulusele saate kaasosalised ja žürii positiivsed või negatiivsed hinnangud. «Mõlemal juhul tahad järgmine kord endast parima anda,» kinnitab Paulus

«Meie eelmise saate kava võeti žürii poolt hästi vastu, mis andis väga tugeva annuse endast ka nüüd palju anda,» märkis Paulus.

Paulus tunnistab, et on suurendanud oma panust tantsukavade väljamõtlemisel. «Eriti tänase saate puhul, kus teemaks on «Mina». Tahtsin, et see kukuks väga minalikult välja.»

Pearu valis tänase kava muusikaliseks saateks iseenda sisse laulud ja Heini Vaikmaa poolt kirjutatud loo «Luigelaul». «See on minu jaoks väga tähenduslik. See laul kirjutati mulle kui olin alles värskelt alustanud laulja. Seda võib pidada murdehetkeks minu karjääris.»

«Kui näen praegu noori artiste, kes tahavad alustada ja kuhugi välja jõuda, siis alati meenub mulle just see laul ja sellega seotud aeg,» rääkis Paulus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles