Farrah Fawcetti poeg vahistati narkootikumide omamise eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Redmond O´Neal
Redmond O´Neal Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Farrah Fawcetti poeg Redmond O´Neal vahistati narkosüüdistusega ajal, mil ta ema väidetavalt haiglas oma elu eest võitleb.

Redmond, kelle isa on näitleja Ryan O´Neal, võeti vahi alla pühapäeva hommikul Castaicis, Californias hetkel, mil 24-aastane O´Neal oli vanglasse sõidutanud kaks sõpra, kes läksid külastama seal karistust kandvaid isikuid, vahendab WENN.

Kui ametnikud otsustasid O´Neili turvakontrolli kutsuda, tunnistas mees, et tema valduses on narkootikume ning ta vahistati narkootikumide omamise ning nende vangla territooriumi toomise eest, vahendab WENN.

Noormehele määrati 25 000 dollari ehk enam kui 275 000 krooni suurune kautsjon ning kuni selle tasumiseni viibib ta vahi all.

O´Neali ema, kes on võidelnud vähkkasvajaga alates 2006. aastast, on väidetavalt pärast neljapäeval Los Angeleses haiglasse sattumist kriitilises seisundis.

Möödunud kuul tunnistas O´Neal end ühes teises narkootikumidega seotud kohtuasjas süüdi ning neljapäeval peab ta taas kohtu ette astuma, et anda vastust alkoholi sundvõõrutusravi käsu eiramise eest, mis määrati talle pärast 2008. aastal purjuspäi autoroolist tabamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles