Fine 5 toob Rakverre “Faasid”

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen etendusest "Faasid".
Stseen etendusest "Faasid". Foto: Fine 5

Rakvere teatri väikeses saalis etendub 12. aprillil Eesti 2008. aasta parim tantsulavastus - Fine 5 Tantsuteatri "Faasid".


Tantsulavastus uurib Steve Reichi energeetilist heliloomingut appi võttes, millised mõtted ja jäljed meist maha jäävad ning kuidas need mõjutavad meid ümbritsevat keskkonda.

Faasid - liikumised inimesele muutuvas keskkonnas.

Minna edasi, saavutada paremaid tulemusi, elada nauditavamat elu! Inimkonna püüdlused progressi ja edusammude poole jätavad erinevate laengutega jälgi inimese sisse ja teda ümbritsevasse.

Tõepoolest, osaliselt on just nendesamade jälgede pärast maailm teel iseenda huku poole, kuid olgem ausad - sinna vahele on alati põimitud omajagu mängulisust ja rõõmu.

"Faasides" ollakse koos, siis minnakse lahku, mõnikord nauditakse lihtsat kollektiivset üksindust.

Vaatajale pakutakse tõelist aistingute pidu, sest lisaks dünaamiliselt tugevale Fine 5 koreograafiale mängivad kaasa Tiina Sarapu valgusinstallatsioonid ja Steve Reichi muusika.

Koreograafid Tiina Ollesk, Rene Nõmmik, esitajad Tiina Ollesk, Rain Saukas, Laura Kvelstein, Eneli Raud, Dmitri Kruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles