Galerii: Kristina Herodese ja Reet Härmati raamatu «Jumestusjutud» särav esitlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristina Herodes ja Reet Härmat esitlesid eile, 8. novembril lounge´is Mull oma värskelt ilmunud raamatut «Jumestusjutud».

«Jumestusjutud» on ainulaadne selle poolest, et lisaks praktilistele meigitarkustele leiab selle kaante vahelt ka tuntud kaunitaride ilusaladused. Esitluspidu samal päeval avatud lounge’is Mull tõi kokku palju kuulsaid Eesti kaunitare igas eas.

Kõigi raamatu elusad ja emotsionaalsed fotod püüdis kaadrisse andekas fotograaf Maiken Staak.

«Naine peab enda eest hoolitsema,» ütles esitlusel meigiraamatu projektis osalenud  Maile Grünberg, kes oma stiili ja säraga on eeskujuks poole noorematelegi. «Mulle kohe ei istu selline hall ja takune värk, naine võiks olla ikka efektne!»

Diivameigi peatüki täht Merle Palmiste usub aga, et iga naine ise otsustab, kui värvikaks ta oma elu elab. «On naisi, kes ei viitsi endaga tegeleda ja siis vinguvad, et elu on hall ja igav. Vaata peeglisse – ise oled hall ja igav!»

Bravuuritar Anu Saagim saabus peole hoopis ilma meigita ja kõik kohalolnud said osa sellest väikesest imest, kuidas kenast naisest sai jumestuse võluväel tõeliselt sädelev õhtu staar.

Raamatus räägivad oma ilu- ja meigilemmikutest veel Piret Järvis, Heidy Purga, Liis Lemsalu, Beatrice, Ksenja Balta, Loore Härmat, Helina Pähklimägi, jpt.

Kristina usub, et raamatust «Jumestusjutud» võiks naiste jaoks saada positiivsuse pank, kust oma hea-tuju-akud ikka ja jälle täis laadida.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles