USA ajakirjanik: Obama võit võib kaasa tuua Kolmanda maailmasõja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama koos toetajatega
Barack Obama koos toetajatega Foto: SCANPIX

USA ajakirjanik ja kirjanik Melanie Phillips tekitas skandaali väitega, et USAs teiseks ametiajaks presidendiks saanud demokraadi Barack Obama tegevus ja poliitika toovad kaasa ülemaailmse kaose.

Ajakirjaniku sõnul on tõenäoline, et Obama tõttu võib lahvatada Kolmas maailmasõda, edastab Huffington Post.

Phillips paljastas sellised seisukohad oma blogis.

«Obama on varasemate läbikukkumistega eneseimetleja, korrumpeerunud poliitik, vasakäärmuslane, mustanahaliste hääletoru, juutide- ja lääne vihkaja,» teatas Phillips.

Phillipsi sõnul toob Obama teise ametiaja poliitika kaasa selle, et Iraanil õnnestub valmistada tuumapomm, mida ta kasutab juutide ja lääne vastu. See toob kaasa ülemaailmse konfliktilaine.

Barack Obama lubas sellel aastal ÜRO peaassambleel esinedes, et tema administratsioon teeb kõik, et Iraanist ei saaks tuumariiki.

Ajakirjaniku sõnul oli see vaid suusoojaks öeldud, sest Obama tähelepanu on suunatud hoopis muudele probleemidele, eelkõige majandusele.

«Kolmanda maailmasõja lahvatamine on üsna tõenäoline,» tõdes ameeriklanna.

Melanie Phillips edastas ka oma nägemuse, miks vabariiklaste esindaja Mitt Romney USA presidendivalimised kaotas. Tegemist oli maailmavaadete vahelise lõhega ning Romneyl ei olnud võimalust end piisavalt tõestada.

«USA uus ajajärk võib viia kogu läänemaailma pimedusse ja hukatusse. Selle kõige taga on Obama,» selgitas ajakirjanik.

Naise seisukohti kommenteeriti laialdaselt sotsiaalmeedias, eelkõige Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles