Briti omavalitsus palkas vaimude väljaajaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaimude väljaajaja. Pilt on illustratiivne
Vaimude väljaajaja. Pilt on illustratiivne Foto: art.com

Suurbritannias Durhami maakonnas Easingtonis palka kohalik omavalitsus maksumaksjate raha eest vaimude väljaajaja.

Sealse elaniku Sabrina Falloni sõnul tema kodus kummitab ning ta pöördus abi saamiseks nii politsei kui ka kohaliku omavalitsuse poole, vahendab metro.co.uk.

Naise kinnitusel koputab tihti keegi tema maja välisuksele ning keegi käib majas ringi. Mitu korda on naine politsei kohale kutsunud, kuid korrakaitsjad pole näinud kedagi ega leidnud ka märke sissemurdmisest.

Pärast seda, kui politsei ei leidnud midagi kriminaalset, kuid naise painajad jätkusid, palkas kohalik omavalitsus vaimude väljaajaja.

«Palkasime vaimude väljaajaja Suzanne Hadwini, et ta Sabrina Falloni probleemi lahendaks,» lausus kohaliku omavalitsuse esindaja.

Kui tavaliselt on Hadwini taks ühe seansi eest 300 naela (6900 krooni), siis nüüd teeb ta seda pisut odavamalt, 120 naela (2760 krooni) eest.

Hadwini sõnul on spiritualistlike seanssidega võimalik halbadest hingedest, vaimudest ja kummitustest vabaneda.

«See on esimene kord, mil me meie piirkonnas elava inimese aitamiseks selliseid äärmuslikke meetodeid kasutame,» lisas omavalitsuse esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles