Printsessi-Ketlin: Roberto näol on tegu argpüksliku mökuga!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsessi-Ketlin ja unistuste prints Roberto
Printsessi-Ketlin ja unistuste prints Roberto Foto: Elu24
Elu24 lugejate küsimustele vastas TV3 kõmulise telesaate «Unistuste Printsess» üks saatest väga ebaviisakalt koju saadetud printsessikandidaat - Ketlin. Krapsaka tütarlapse jaoks polnud Roberto unistuste prints, vaid hoopis argpüksist möku, kes isegi autosõiduga hätta jäi.

Millisele tüdrukule hoiad sina saates «Unistuste printsess» pöialt?

Otse loomulikult meie kallile Reelikale!

Miks sinul ja Lilitil olid lahkhelid?

Lahkhelid? Hmm..meil ei olnud lahkhelisid, vaid lihtsalt meie maailmavaated on erinevad ja sellest siis mõni krõbedam sõna üksteise kraesse.

Kas osa teist ei saanud tõesti Liliti ja Triinuga läbi? Ja kas juhtus ka hullemaid kokkupõrkeid, kui telekaekraanilt näidati?

Otse loomulikult tekkisid sõnavahetused nii mõnegi tüdruku vahel, kuid ei saa öelda, et asjad väga hullud oleksid. Pigem on teles paistev ülepaisutatud kui vastupidi.

Kõigepealt pea püsti ja ära pane neid õelutsejaid tähele. Minu arust olid sa tore ja päris kahju oli kui Roberto sind nii koju saatis. Küsimus siis sulle, kas elul on pakkuda su jaoks piisavalt adrenaliini?

Oi kui nunnu, tänks! See küsimus puudutas küll nüüd südamesoppi. Elu pakub sulle kõike, kui sa vaid oskad seda enda ees näha! Mina leian, et olen elanud piisavalt segast elu, et mitte sellega rahul olla.

Olen maganud palmilehe otsas ja nädala bussi põrandal, olen hääletanud Saksamaale, endal sada krooni püsitaskus, olen elanud narkopesas ja seigelnud kohtadesse, millest midagi ei tea, olen töötanud 14h päevas 6p nädalas ja olen teinud palju muudki, kuid ikka olen häppi. Ja olen kindel, et ees on ootamas veel palju rohkem põnevust.

Milline on sinu elu armastus?

Minu elu armastusteks on kiire tants ja magus šokolaad. Aga eks ma siis annan teada, kui ta ükskord minu ellu jõuab, sest hetkel ei ole mul aimugi, milline ta olla võiks.

Milline oleks sinu ideaalkodu?

Küsimus on väga väga hea. Olen isegi tihti seda endalt küsinud. Nüüd on aeg vist see lõplikult kirja panna.

Kodu peab olema turvaline, tunduma kindlusena. Kodu on koht, kuhu tulles naeratus alati suunurka tõuseb ja ümbritsev maailm ukse taha jääb. Soojad ja kerged toonid on need, mis minus mugavust ja head tunnet loovad, seega kindlasti heledad ja mahedad värvid valitseksid eluruume! Kamin on üks näide hubasest olemisest.

Tahan öelda, et sa näitasid saates koha kätte nii mõnelegi ülbele tegelasele. Sa lausa särad, oled eriline ja domineeriv. Kas oled rahul, et saatesse läksid, ja miks? Mille võrra oled nüüd targem?

Tänan! Eesmärk kellelegi koht kätte näidata ei olnud just minu eesmärk. Aga kahjuks kukkus välja jah, et nii mõnigi ütlemine tuli teravalt suunurgast eetrisse pudistada.

Mulle ei meeldi hoida asju enda teada, sest see toob kaasa ainult suuremate intriigide puntra. Olen rahul, et ära käisin ja nägin, kuidas asjad reaalselt tele-show'des käivad. Kuid loodan siiralt, et mõistus mul enam kuhugi sellisesse kohta minna ei lase.

Ja ülbamise kohta niipalju, et mulle ei meeldi üleolevad inimesed. Kõik on võrdsed!

Kas said saatest endale mõne hea sõbranna, kellega ka nüüd edasi suhtled?

Võin sulle ausalt tunnistada, et nii mõnegi sipsikuga suhtlen edasi. Reelika, Marleen, Kristin, Maarian, Maris ja Kadi on maailma lahedamad tüdrukud ja nii mõnigi kolmapäev on koos saadet vaadatud.

Mis sa arvad, miks Roberto sind mitu korda edasipääsenute hulka valis, aga pärast järsku nii alatult käitus ja ütles, et sa polnud õiges saates?

Ma arvan, et ta jättis mu algselt saatesse just nimelt aktiivsuse pärast, kuid välja hääletas tänu pähetegemisele. Kellele ikka meeldiks autosõidus naistele alla jääda...

Kas see oli sinu esimene telekogemus ja kuidas tundus?

Hmm.., nüüd ma pean mõtlema... «Sigade revolutsioonis», kui seda saab telekogemuseks pidada, massitseenis osaledes ei olnud pooltki nii jube kui esimesed intervjuud Printsessi-saates. Ausalt kohe selline värin oli sees... Aga inimene harjub kõigega.

Mida sa arvad Lilitist ja Triinust? Nende välimusest ja käitumisest?

Kui kedagi tibide mõiste all silmas pidada, siis palun - ehtne näide! Triinu kohta oskan ainult nii palju öelda, et tal on ilusad põselohud. Tegelikult on ta ju kena tüdruk... Sisemise isiksuse kohta ei oska kahjuks midagi öelda. Käitumine saates: sõbrannad hoiavad ikka kokku!

Kas oli ka kergendus, et said saatest lahkuda?

Niih! Esimene mõte, kui mind koju saadeti, oli see, et kas nüüd kõik ongi läbi? Ei ole enam tüdrukuid ega lahedaid tegevusi. Tühi tunne oli, sest terve saate vältel olid pinged laes, ja korraga enam ei midagi.

Aga koju jõudes oli meeletult hea meel, et kõik läbi sai. Õhtul läksime sõpradega Püssikasse ja tavaline elu läks edasi.

Nüüd on sulle külge poogitud tiitel Printsessi-Ketlin. On see sinu jaoks ok!?

Rääkisin sellest ka pikemalt Poweri dateline´i saates. Ei, see ei ole kaugeltki ok! Eestis pannakse kohe inimesele nimi saatest, kus ta käinud on. Ja see ei meeldi mulle üldse. Aga ise ronisin sinna ja paras mulle nüüd!

Mis sind ajendas sellesse saatesse minema?

Reis. Lootsin saates püsida nii kaua, et Monacosse võtetele pääseda, aga kes oleks arvanud, et ainult kolm, pluss sisse toodud modellid, meie hulgast sinna lennutatakse. Kindlasti tiris mind sinna ka uudishimu ja põnevus.

Kas Roberto meeldis sulle?

Algul tundus ta vägagi intelligentne ja haritud tegelane, kuid hiljem näitas ta ennast küljest, mille põhjal võib arvata, et tegu on argpüksliku mökuga! Ja mina ikka endale sellist meest ei taha, kes autosõidus mutta kinni jääb.

Ka mina arvan, et Roberto on mats tal pole tundeid üldse. Aga, kas sul on hea meel, et Lilit välja läks? Kas sa tegelikult ka ründasid Lilitit sellega, et tal on väike laps ja küsisid, et mitu last ta soovib veel? Minu arust on see talle hea küssa...

Kusjuures tunnistan ausalt, et jah, ma küsisin seda. Enivei kõik räägivad, miks mitte siis otse küsida? Julged teha - julge ka tunnistada! Ja see väljalangemise teema, kui aus olla, siis on mul ükskõik, kui ta ka võitnud oleks.

Mina ei usu, et Roberto ise on vaadanud Kanal 2 saadet maameestest, kes naisi otsivad. Kas Sa usud, et keegi saate siseringist talle hoopis seda kommentaari soojalt soovitas? Minu meelest olid Sa äge ja mina oleks vabatahtlikult Robertole näiteks maamees Koitu eelistanud, või ükskõik keda teist...

Nii nunnu! Olen kindel, et seal Maamehe saates olid nii mõnedki mehed palju tublimad ja toredamad, kui Hr Roberto (kahjuks ma seda saadet ise ei näinud, kuna ei viibinud siis Eestis).

Ma ütlen ausalt, et see kommentaar ajas mu tegelikult naerma, eks iga inimene ise teab, mida ta kellegi kohta räägib. Mul on lihtsalt hea meel selle üle, et meie «Prints» enda tõelist palet ilusasti ka Eesti rahvale näitas.

Kas sa tõesti arvasid, et saad Roberto endale ja et ta hakkab sind armastama? Kas tõesti usud, et läbi sellise saate leiad omale «selle õige»?

Kallis küsija, ma ei läinud sinna saatesse endale meest otsima. Ma arvan, et kui Roberto oleks ka viimane mees maamunal, ei tahaks ma temaga sõrmuseid jagada.

Kuid ma usun, et iga inimene leiab oma härra Õige just sealt, kust on ette määratud ta leida.

Kui tihti Sa külastad solaariumit?

Ei kasuta eriti. Olen seda külastanud oma elu jooksul maksimaalselt viis-kuus korda. Mulle meeldib olla selline, nagu ma olen. Ei kiida kunstpäikest teps mitte heaks.

Mis lemmikloom sul kodus on?

Kodus? Tartus elan ma üürikorteris ja siia ma looma ei too - see oleks talle tõsine piin, kuid Võhmas, vanemate kodus, on meil kaks kutsat ja üks kiisu.

Kui tihti sa pidutsed?

Ullalaaa! See on hea küsimus... Kui aus olla, siis oleneb olukorrast. Enamjaolt kuskil kord-kaks nädalas.

Mis on Sinu lemmiklõhn?

Selline tore poolmagus lõhn nagu Bvlgari Omnia Crystalline.

Mis klubis Teid kohata võib?

Kui on soovi minuga klubisse minna, siis paluks sellest julgelt teada anda. Aga enamjaolt käin Illusioonis või CTs.

Kas Sa suudad Robertole andestada tema ebaviisaka käitumise?

Elus on palju muudki kui vihapidamine. Ei ole mõtet kulutada oma närvirakke nii väikestele asjadele. Eks kõik saavad kord oma vitsad ise.

Kas saates nähtud intriigid olid lavastatud?

Nii mõnigi seik tekitas küsimusi, et kas see päris nii ikka oli. Eks ütlemisi tuli ette küll, aga konkreetseid tülisid meil nagu ei olnud.

Kas oleksid väljavalituna olnud nõus Robertole naiseks hakkama?

Kindlasti mitte! Robertoke ei ole minu maitse!

Kuidas suhtud inimestesse, kes peavad väärtusteks vaid raha, võimu ja välimust?

Raha ei ole igal pool alustalaks- selle eest võib osta inimese, aga ei osta armastust. Selle eest võib osta maja, aga ei osta iialgi kodu... Sisemine ilu on see, mis muudab inimese ka väliselt ilusaks.

Aga selleks, et seda ilu näha, tuleb inimest tundma õppida. Minu seltskonnas ei ole ühtegi sellist inimest, kes väärtustaks vaid raha, ilu ja võimu. Ehk sellepärast ei oskagi ma öelda, kas sellised inimesed mulle meeldiksid. Kuid tean, et mulle ei meeldi uhked ja ninakad inimesed.

Kes oli saates kõige ülbem ja kes oli kõige suurem teiste tagarääkija?

Kahjuks ma ei tea, kes kõige suurem tagarääkija oli, kuid mind klatšis Lilit küll mõnuga.

Kas oled oma välimusega rahul? Mis võiks olla teistmoodi?

Ma ei ole kohanud ühtegi inimest, kes oleks 100% oma välimusega rahul. Kõik sooviksid muuta seda ja teist. Eks olen minagi mõelnud, et võiksin muutuda maru peenikeseks modelliplikas, kuid neid on siin maamunal juba piisavalt palju!

On häid ja halbu päevi - kord tunnen, et olen rahul, kuid juba järgmisel tunnen, et olen endaga täielikult pahuksis!

Kas lootsid jõuda finaali?

Lootsin jõuda Monacosse.

Millist muusikat sulle meeldib kuulata ja kes on su lemmikartist?

Mulle meeldib kodus istudes kuulata klubimuusikat, kuid tantsimiseks eelistan R&B´d. Lemmikutseks võin pidada Chris Brown´i ja James Blunt´i.

Mis oli Roberto kõige ebameeldivam joon või maneer?

Mõtlemise hetk... Ehk tema kultuurile iseloomulik libekeelsus.

Kuidas sul praegu läheb? Millega tegeled?

Naljakalt läheb. Kõik sosistavad ja see on minu jaoks naljakas. Aga muidu läheb päris kenasti ja suht kiirelt.

Kaks korda nädalas käin tantsimas sõbranna Merit Kanneli tantsustuudios RN. Peale tantsimise sorgeldan veel põhiliselt midagi paberile või liigutan õmblusmasinat - oma lõbuks.

Suurim saavutus minu jaoks on sõbranna pulmakleit, pärast mida ma enam masinat nii tihti kätte ei ole võtnud. Tohutu töö!

Milline on sinu meesideaal? Kas mõni eestisoost mehepoeg ka sinu väljavalituks võiks kunagi osutuda?

MA ARMASTAN EESTI MEHI!!!! Seega kindlasti minu tulevane mees saab olema eestlane!

Ma arvan, et meil kõigil on oma ettekujutus unistuste mehest ja perekonnast. Hetkel, kui ma sellele mõtlen, on minu jaoks olulised päris mitu asja. Mehe lähedus peab tekitama turvatunnet, pean teadma, et tema juures olen kaitstud maailma halva eest. Jah! Ma olen juba kord selline big softy.

Mina pean meeldima sellisena nagu olen. Eks algul tahavad kõik ennast kõige paremast küljest näidata, kuid 24/7 seda teha ei suudeta. Kuna ma ise olen aktivist ja nalja-armastaja, siis peaks ka mees suutma mind naerma ajada.

Kas oleksid nõus poseerima Playboyle?

Kohe kindlasti mitte!

Kas erakorralised valimised päästaksid Eesti sügavamast majanduskrahhist?

Majanduskriis on minu arvates natuke ülepaisutatud. Kui igaüks natuke rohkem kokku hoiaks, tuleksid kõik ilusasti toime. Olen kindel, et erakorralised valimised ei päästaks mitte midagi. Kui kuskilt palkasid kärpida, siis võiks alustada riigikogulaste seas! Riik võiks ka midagi maa heaks teha, mitte ainult eraisikud!

Mida arvad Andrus Ansipist?

Ei ole just tema kõige suurem fänn.

Seksikaim eesti meespoliitik Sinu arvates?

Edgar Savisaar.

Mille pärast elus kõige suuremat piinlikkust oled tundnud?

Kusjuures praegu ei tule ühtegi sellist hetke meelde...

Mida arvad Liis Lassist ja Tõehetke-Lilitist?

Mitte midagi.

Kas pronkssõduri teisaldamine oli sinu arvates hea mõte?

Selle arvamuse pealt olen ma hetkel neutraalne.

Mitu tundi veedad hommikuti end sättides-mukkides?

Ma pigem mainiks, et kogu päeva teen seda... Ei, tegelikult on nii, et hommikul kiire pesu ja juuste kammimine, ripsmedušš ja päev algab.

Kas plaanid kunagi istuda Tõehetke punasele toolile?

Kindlasti mitte. Muidu ma ei saaks enam edasi elada. Liiga palju patte hingel...

Kas nõustud väitega, et naised on ussid ja mehed sead?

Kahjuks pean sellega nõustuma jah! Erandeid on küll, aga erand kinnitabki ju reeglit.

Mis on olnud sinu elu kõrghetk?

Ma arvan, et hetk, mil istusin lennujaamas ja ootasin oma uue elu algust - suund Küprosele - tundmatusse!

Kes on sinu arvates Eesti mõttetuim kuulsus ja miks?

Ma isegi ei oska sellele küsimusele vastata. Juba viimase tunni jagu olen pead murdnud... Ma arvan, et eks iga inimene teab ise, mis tähendab tema jaoks sõna mõttetu!

Kas oleksid nõus silikoone panema?

Ma arvan, et mul ei ole kunstlikku operatsiooni vaja, mul need päris loomulikud.

Mis on su lemmikraamat ja miks?

Rhonda Byrne «Saladus» - selles peitubki terve elu saladus. Loen seda ikka uuesti ja uuesti.

Kes on Sinu arvates võimeline riiki kriisist välja tooma?

Hmm... See küsimus on hea, sest sellise segaduse ajal tuleks valitsusel ja inimestel koostööd teha, mitte segadusse ajada! Ühest inimesest ei aita siin midagi.

Millisele küsimusele sa mitte kunagi ei vastaks?

Eks, kui selline küsimus päevakorda tuleb, annan teada!

Kas sul on pikem plaan «kuulus» olla?

Ma ei pea ennast üldsegi mitte mingisuguseks kuulsuseks. Ja see 15 minutit, mis teleekraanilt tuli on hiljemalt suveks kadunud.

Kui palju sul boyfriende on olnud? Kas sul on keegi praegu ka?

Olen endiselt vaba. Konkreetselt boyfriende on olnud täpselt nii palju kui viis.

Olid sa kohe nõus vastama nendele küsimustele mis siin on ja tulevad? Kui ei, siis miks?

Mis mul muud üle jääb, kui inimestel suur uudishimu on. Tegelikult, otse loomulikult olen nõus küsijatele iga kell vastama.

Kas loed netikommentaare enda kohta?
Kahjuks või õnneks mitte.

Kas saatesse minek oli lihtsalt pullitegemine või võtsid asja tõsiselt?

Minu jaoks tõsine naljategemine. Televisioon on show ja nalja peab tegema! Kes ikka nalja teeb, kui ise ei tee.

Kummad on paremad välismaalased või eesti mehed? Miks?

Kindlasti eesti mehed! Eesti mees on tantsulõvi! Välismaa mees lubab sulle tähed ja kuu taevast alla tuua, aga sina ikka ei näe midagi 10 aasta pärastki, kuid kui eestlane seda lubab, siis enamjaolt on varsti kuu kotiga padja alla pistetud. Maksavad teod, mitte lobisemine!

Mis on su lemmikvärv?

Seda küsimust ei ole minu käest juba aastaid küsitud. Ma arvan, et selleks on endiselt helesinine.

Kelle moodi kuulsustest sooviksid olla?

Kõige suurem eeskuju minu jaoks on olnud läbi aegade emapoolne vanaema, keda kahjuks enam ei ole... Just tema moodi sooviksin olla.

Kas saates osalemine muutis sind?
Siiani ei ole see mind muutnud.

Mis oli saates kõige hullem?

See, mis teleekraanile ei jõudnud.

Kuidas suhtus sinusse saatejuht Andres Peets? Milline inimene ta on?

Kui aus olla, siis ega me keegi ei suhelnud Andresega eriti palju. Ma arvan, et neutraalselt. Inimesena paistab ta tore ja rõõmsameelne.

Miks sa selle autosõidu ajal nii hirmsasti karjusid?

Endalgi oli telekast seda naljakas vaadata. See tuli sellest, et auto oli kohati 45-kraadise kalde all ja tundus nagu me kukuksime kohe ümber. Mina kardan selliseid asju. Kõhu alt võttis täitsa õõnsaks.

Kas Keskerakonda oleksid nõus astuma?

Ma arvan, et ei plaani nii pea astuda ühtegi erakonda.

Kas sa olid teadlik, et mäng ei ole aus ja võitja oli enam-vähem teada ning üks modellidest, kes saatesse tuli oli juba varem Itaalias elanud ja teadis Robertot? Kas sa ei arva, et see saade oli show, et rahvas vaataks ja sama tõeline nagu wrestling?

Teadsin, et miski sahker mahker seal ikka tuleb, kõik tele-show'd on sellised. Aga seda, et modellid sisse tulid, ma ju ei teadnud - olin selleks ajaks väljas. Kuigi teadsin, et see saab paras džungel seal olema, ei osanud ma oodata nii suuri pingeid. Eks kõik monteeritakse kokku nii, et televaatajal oleks mängu põnev jälgida.

Mida ütleksid esmalt Robertole, kui peaksid teda uuesti kuskil nägema?

Ma ei ütleks vist midagi, kõnniksin lihtsalt mööda. Aga kui tuleks olukord, mis sunnib midagi seletama, siis vast: «Arvasin, et sa oled rohkemat väärt!»

Milline on Sinu unistuste prints?

Keegi, kelle kaisus on turvaline. Kindlasti peaks ta olema sama crazy nagu mina. Minu unistuste prints teab, mida ta elult tahab.

Kelleks tahaksid tulevikus saada?

Eluga rahulolevaks inimeseks.

Kuidas suhtud ilulõikustesse?

Oi jeerum, inimesed olge head ja ärge seda palun endaga tehke! Kõik inimesed on niigi ilusad.

Miks su orkuti konto kannab nime «Kotu»?

Kas keegi luurab minu järele? Kotu on minu hüüdnimi. Kui ma veel pisi-pisi olin, siis issi pani mulle nimeks Kotunella - kust see tuleb, on teadmata - ja lühendiks siis jäänud lihtsalt Kotu.

Mida arvad nendest modellidest, kes saatesse tulid?

See nn «pind perses» tüdruk tundub liiga üleolev, aga teiste kohta ei oska ma veel midagi öelda. No ja loomulikult see etteaste salakaamerate ees oli vägagi nilbe!

Kes olid osalejatest sinu meelest kõige toredamad?

Olen seda juba maininud - Reelika, Marleen, Kristin, Maarian, Maris, Kadi on inimesed, kellega koos vahetevahel ka koos aega veedame. Tõsiselt lahedad tšikiitad!

Kas Liliti väljasaatmine oli õige? Miks?

Mis seal saates üldse õige tundus? Eks igal inimesel ole oma hetk, millal ta areenilt maha astub. Kahju muidugi, et ei kuulnud tema kommentaari pärast lahkumist.

Kas saates käis ka must mäng?

Must mäng? Hmm..., eks sahker-mahker toimus seal juba algusest peale.

Kas kavatsed oma eluga edasi minna või maitsta meedia huviorbiidis olemist?

Eks näis, kui ja milliseid pakkumisi tuleb, kuid otseselt ei plaani ma küll meediakärasse jääda. Aga hetkel on mul hea meel vastata inimestele, kellel midagi küsida on.

Kas kavatsed veel kuhugi saatesse minna, kui pakutakse?

Hetkel küll kindlasti ei läheks. Ja reality'sse ma loodan, et enam kunagi plaanis ronida ei ole.

Kas sa oled loomulik blond?

Mõistuselt või välimuselt? Juuksed on mul loomulikuna pruunid - sellised tumedad kartulikoore värvi. Aga kui mõistuselt võtta, siis kohati olen kindlasti blond.

Kes su juuksur on?

Minu kallis sõbranna ja korterinaaber Marii Juht. Saab soodukaga vaata... Tegelikult on ta lihtsalt suurepärane juuksur!

Pärast seda, kui oled osalenud selles saates, mida soovitad nendele neidudele, kes kunagi tahavad sellisest saatest osa võtta, juhul loomulikult, kui samalaadne uuesti teleritesse jõuab?

Soovitan enne julgelt uurida, millise formaadiga on saate sisu. Tuleb alati arvestada negatiivse vastukajaga ja soovitavalt tuleks olla külmanärviline! Kommentaare mitte lugeda!!!! Kõige rohkem soovitan siiski mitte sellistesse kohtadesse ronida!

Mida arvad neist tibidest, kes kannavad suurt krohvikihti näol ja kannavad kunstküüsi?

Kunstküüned on ilusad, aga eelistan siiski loomulikke. Krohvikihi võib ju õhtul maskina eest lüüa ja peeglilauale seisma jätta - hommikul hea taas näkku pista.

Tegelikult, eks igaüks ise teab, mis teeb. Kes tahab liiga noorelt vanaks jääda, siis palun väga!

Millised raamatud sulle meeldivad?

Loomulikult armastusromaanid. On ju hea lugeda inimestest, kes lõpuks saavad õnnelikuks ja leiavad selle, mida kõik inimesed otsivad - armastuse!

Kas sinu arust on Roberto välimus ilus? On ta sümpaatne? Mida arvad tema valikust sellises sarjas osaleda?

Vastaksin ei mõlemale küsimusele - tõde või vale? Ütlen ainult nii palju, et kui saate tegijad oleksid tahtnud rohkem kätši, siis oleksid nad pidanud võtama ilueedi - kas või puruvaese!

Kas sa läksid saatesse vaid sellepärast, et end kellelegi tõestada või tahtsid tõesti võita?

Ma ei pea vajalikuks kellelgi end tõestada, kui siis ainult iseendale. Aga saatesse läksin ma puhtalt uudishimust, et kui kaugele ma jõuaksin. Ja loomulikult suur tõmbepunkt oli Monacos toimuvad võtted.

Kas sa arvad, et oleksid võitnud, kui poleks seda autosõitu olnud?

Kindlasti mitte! Robertole ei meeldi iseseisvad naised, kuid mina paraku olen seda, ja pealegi on ta tüüpiline mees - «valime väliskesta järgi».

Milline on sinu arvates õige sõber? Palju sul on sõpru?

Ma võin oma sõbrad ühe käe näppudel ilusti üles lugeda! Austus ja mõistmine on väärt midagi, mida paberis maksta ei saa! Reetmine on midagi, mis sõprussidemed igaveseks purustab!

Hea sõber on keegi, kes ei mõtle ainult endale ja tegutseb ka mitte ainult endale mõeldes. Tõelisi sõpru on vähe, sest inimesed ei mõista tänapäeval enam sõpruse tähendust. Ahnus ja kadedus kukutavad sügavasse kaevupõhja ja sealt väja rabeleda on peaaegu, et võimatu.

Kuid omamaks head sõpra, pead sa ise ka headust vastu andma! Pea meeles - üks pool ei suuda lõputult anda! Minu kõige parem sõber on minu ema!

Mis kooli oled lõpetanud?

Põhikooli lõpetasin Võhmas 2003, pärast mida suundusin Tartusse ja lõpetasin siin Kunstigümnaasiumi aastal 2006.

Kas olen kuulnud õigesti, et tegeled riiete disainimisega? Kas plaanid sellega tulevikus tõsisemalt tegeleda?

See kuuldus on aegunud. Õpin Mainoris graafilist disaini ja plaanin pärast lõpetamist hakkata reklaamindusega tegelema.

Kuidas sul Koolitantsul läks? Oli tore sind seal näha!

Heh, väga üllatav, et keegi sellest midagi teab. Kahjuks ei pääsenud me poolfinaalist edasi, aga sellest pole midagi - võistlused selleks ongi, et ennast proovile panna. Ja kes teab, ehk järgmine aasta jälle...

Mida ootad tulevikult?

Ilusat elu.

Mis on sinu elu moto?

Leida koht siin maamunal. Saada inimeseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles