Selgusid Noortebänd 2012 publikuhääletusel poolfinaali pääsejad

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankie Animal on juba varem tuntust kogunud ning oli esimese kaheksa noortebändi hulgas, kes pääses võistlema konkursi poolfinaali.
Frankie Animal on juba varem tuntust kogunud ning oli esimese kaheksa noortebändi hulgas, kes pääses võistlema konkursi poolfinaali. Foto: promo

Selgusid publikuhääletusel Noortebänd 2012 poolfinaali pääsevad bändid. Võrdse hääletustulemuse tõttu suurendasid konkursi peakorraldajad poolfinaali edasipääsejate arvu.

«Kuna kolm publikuhääletust juhtinud bändi edestasid teisi ansambleid tublisti ning olid omavahel punktiliselt väga võrdses grupis otsustasime kahe bändi asemel kolm bändi publikuhääletusega poolfinaali saata,» kommenteeris süsteemimuutust Noortebänd 2012 peakorraldaja Karl-Gustav Kello.

Lisaks publikuhääletuse süsteemi erakorralisele muutmisele, otsustati võrdse arvu poolfinalistide nimel saata veel üks bänd poolfinaali, sel korral žürii valiku alusel.

«Kuna me oleksime asetanud bändid väga ebavõrdsesse olukorda, kus ühel päeval võistleb viis bändi ja teisel päeval kuus bändi, otsustasime saata ka žürii valikul veel ühe bändi poolfinaali,» kommenteeris Kello, lisades, et Noortebändi eesmärgiks ei ole olla range ja paindumatu vaid tutvustada publikule suures koguses uut ja head noort muusikat ning pakkuda bändidele võimalikult palju lavalist kogemust.

Noortbänd 2012 demovooru laekus 65 demo, mille hulgast žürii valis 32 bändi, kes jätkasid võistlemist neljas eelvoorus. Eelvoorudele järgnevad kaks poolfinaali - 9. ja 10. novembril võistlevad 12 bändi koha eest finaalis Tallinnas klubis Casablanca. Finaali pääseb edasi 5 bändi.

Noortebänd 2012 finaal toimub 23.11 Tallinnas klubis 777. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides, kodulehel ning kohapeal. Lisainfot leiab Noortebänd 2012 kodulehelt ja Facebooki lehelt.

Publikuhääletusel pääsesid Noortebänd 2012 poolfinaali:

Pärnust pärit rokkmuusikat viljelev

Voice of Voices

:

Tallinnast pärit bluesrocki viljelev

The D.A.W.N

:

Alternatiivse poprocki bänd

KTCB

:

Žürii saatis lisaks varemvalituile poolfinaali ka Tallinnast pärit stoner-doom bändi

Kannabinõid

:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles