Cole: Winehouse'ile poleks tohtinud Grammysid anda

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalie Cole
Natalie Cole Foto: AP / Scanpix

Veteran soulilauljatar Natalie Cole, kes oli pühapäevasel Grammy-galal üks auhindade kätteandjatest, üllatus väga, kui Briti noor lauljanna Amy Winehouse võitis lausa viis auhinda.

Cole leiab, et Grammy auhindade hääletajad tegid valesti, andes nii halvale eeskujule nii palju auhindu, vahendab WENN.

«Ma olen nõus, et ta on väga andekas, aga ma ei ole selle poolt, et talle anda need Grammyd. See saadab välja vale sõnumi, et isegi kõvasti narkootikume tarbides on ikkagi võimalik need auhinnad võita,» seletas Cole.

«See oleks justkui löök allapoole vööd neile muusikuile ja kunstnikele, kes näevad kõvasti vaeva, ent auhind antakse kellelegi, kes tõenäoliselt isegi ei mõista, mis tal on.»

«Ma olen selles äris üle 25 aasta tegutsenud ning ma olen oma elust viis aastat narkootikumidele loovutanud ja ma peaaegu kaotasin selle pärast oma elu. Nii et ma võtan seda ränga solvanguna, kui kellelegi avaldatakse sellise käitumise eest austust. Ta peaks oma elu kõigepealt joonde saama,» lisas Cole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles