Evelyn Sepp sai presidendiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Riigikogulasest Evelyn Sepast sai Eesti Võitlusspordi Ühenduse president.

Eesti Võitlusspordi Ühendus koondab Sepa sõnul enda alla hulga erinevate võitluskunstide alaliite, nagu näiteks sambo,taekwondo, sport chanbara, real aikido, daido-juku, kirjutab  Kroonika.

«Oleme väga motiveeritud ja seadnud endale selged sihid – tutvustada neid spordialasid Eesti avalikkusele, arendada alaliite ning tuua sadu poisse-tüdrukuid, mehi-naisi kaubanduskeskustes jõlkumise  või ületöötamise asemel parem spordisaali,» selgitas Sepp.

Evelyn Sepp oletas, et tema sportlik minevik ja ka olevik veenis olulisi otsustajaid presidendiks valima tema.

«Igale spordijuhile tuleb kasuks, kui ta on kursis ka sportlaste köögipoole ja karmi argipäevaga. Mina olen. Tean päris hästi, mis tunne on olla võitja ja kui raske on vahel kaotusega leppida ning mida on vaja, et sportlasena ja inimesena pidevalt areneda,» lausus naine.

Sepp rõhutas, et võitluskunst pole rumalate kaklemine, vaid enese pidev arendamine ja harimine – filosoofia ja atleetlikkuse sümbioos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles