Superstaari-Rasmuse bänd loobus kohast Noortebändi poolfinaalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facelift Deer, Noortebänd 2012 poolfinalist. Bändis teeb kaasa «Eesti otsib superstaari» finalist Rasmus Rändvee.
Facelift Deer, Noortebänd 2012 poolfinalist. Bändis teeb kaasa «Eesti otsib superstaari» finalist Rasmus Rändvee. Foto: promo

Noortebänd 2012 poolfinalist Facelift Deer oli sunnitud võstlusest loobuma, kuna bändi solist Rasmus Rändvee osaleb «Eesti otsib superstaari» finaalis. Superstaari saate reeglid keelavad finalistidel osalemise teistel avalikel kontserditel, võistlustel ja muudel ülesastumistel, mistõttu pidi Rasmus valima kummal konkursil jätkata soovib.

Noortebändi 2012 peakorraldaja Karl-Gustav Kello sõnul langetasid otsuse bändi Facelift Deer liikmed, kes lubasid siiski ühiselt muusikat edasi teha.

«Facelift Deer on väga lootustandev bänd ning Rasmus on andekas laulja ning suurepärane artist - olen enam kui kindel, et nende bändil saab lähitulevikus olema suur panus Eesti muusikamaastikule. Samas olid selle aasta Noortebändi eelvoorud kõrgetasemelised ning mitu suurepärast bändi jäi poolfinaalist välja. Facelift Deeri asemele astub üks neist,» kommenteeris Kello.

Facelift Deer loobumise järel otsustas žürii poolfinaali saata Tallinnast pärit progressiivse roki bändi Progress.

Roki bändiga Progress saab lähemat tutvust sobitada Youtube'is ja Soundcloud'is.

Noortebänd 2012 poolfinaalid toimuvad 9. ja 10. novembril Tallinnas klubis Casablanca. Kümnest poolfinalistist pääseb finaali viis bändi. Noortebänd 2012 finaal toimub 23. novembril Tallinnas klubis 777.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides, kodulehel ning kohapeal. Lisainfot leiab Noortebänd 2012 kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles