Goody pojad jätsid emaga hüvasti Austraalia rannal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jade Goody koos oma mehe Jack Tweediga
Jade Goody koos oma mehe Jack Tweediga Foto: AFP / Scanpix

Varalahkunud tõsielustaari Jade Goody pojad jätsid emaga hüvasti privaatsel tseremoonial Austraalia rannal.

Viieaastane Bobby ja neljane Freddie lahkusid Suurbritanniast eelmisel nädalal, sest nende isa Jeff Brazier pidas paremaks kaitsta lapsi meediakära eest, kirjutas Digitalspy.

Väljaande News Of The World väitel kirjutasid poisid emale kirja ja viskasid selle pudeliga merre.

«Armastame sind väga ja räägime sinust iga päev. Teame, et oled meiega, kui rannal mängime, lõunat sööme ja isegi siis, kui värvime sulle pilte. Teame, et saame sinuga rääkida ja sa kuuled meid,» seisis ühes kirjas. «Emme, sa oled alati meie mõtetes ja südameis, oleme sinu üle uhked ja ei unusta sind kunagi.»

Allikas rääkis ajalehele, et lapsed pühitsesid päeva nii, nagu Jade oleks seda tahtnud.

«Seal oli palju pisaraid, kuid ka palju naeru. Nad kõik arvasid, et see on ideealne moodus ema mälestada - tagasihoidlik, kuid tõeliselt liigutav. Nad kallistasid teineteist ja lehvitasid pudelitele merele järele,» kirjeldas allikas.

Goody maeti eile, 4. aprillil Essexis. Tõsielusarjas «Big Brother» tuntuks saanud naine suri 27-aastasena 22. märtsil emakakaelavähi tagajärjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles