Kiefer Sutherland: tätoveerimine on nagu haigus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland Foto: AP / Scanpix
Näitleja Kiefer Sutherland leiab, et tätoveerimine on sõltuvusttekitav.

Sarja «24» tähe keha katavad loendamatud pildikesed, kuna mees tähistab kõiki oma elu olulisi pöördepunkte uue tätoveeringuga, vahendab Femalefirst.

«Mul on palju tätoveeringuid. Mõned mõttes on see haigus. Teed esimese ära ja kui see sulle oluline on, lased veel teha,» rääkis näitleja.

«Oma esimese tätoveeringu tegin 16-aastaselt, kui olin just kodust lahkunud,» meenutas Sutherland. «Ma olin tõeliselt hirmul, seega lasime sõpradega oma ühtsuse rõhutamiseks endile tätoveeringud teha.»

«Sellest saati olen ma iga kord, kui mu elus midagi olulist toimub, tundnud soovi selleteemaline tätoveering teha,» lisas staar.

«Mul on neid palju. Vahel teeb see asjad keeruliseks. Töötades pean need kinni katma ja mõnikord, kui näen oma fotosid ajast, mil mul ühtki polnud, mõtlen, et äkki polekski pidanud neid tegema. Aga enamasti on see kena maakaart, mis tähistab mu enda jaoks minu eluteed,» lõpetas Sutherland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles