Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Võsa Pets: Arco Varast vastu pükse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Saateapsud: «Võsareporter»
Saateapsud: «Võsareporter» Foto: Reporter.ee

Kanal2 Võsareporter tõi seekord vaatajateni kurvalt lõppenud korteriostu tuntud börsifirma kaudu ning laudatöölise palgavaidluse ja mobiili väljapetmisega seotud petturluse.

Ebaõnnestunud korteriost

Jüri leidis Arco Vara kaudu elamispinna, mis maksis 2,97 miljonit krooni. Ta maksis korteri eest 419 000 krooni sissemaksu ja pidi 2006. aasta oktoobriks saama uue elamispinna kätte. Jüri kurtis aga Petsile, et loodetud lubadust pole senini täidetud ja maja on vaevalt poolvalmis. Ettevõtja Aivari sõnul sai venimiste põhjuseks asjaolu, et erinevad ehitus- ja arendusfirmad ei täitnud lubadusi ja nii mõnigi neist läks pankrotti.

Jüri müüs uue elamispinna ostuks ema korteri maha ja ka enda korteri, kuid pidi nüüd ema panema rahapuuduse tõttu hooldekodusse.

Arco Vara maakler kinnitas Petsile, et antud piirkonna arendaja andis sisse pankrotiavalduse, mistõttu on antud projektiga jama. Arco Vara oli antud projekti juures vaid vahendaja.

Jamad lehmalaudas

Laudatöölisele lubati teatud palka, kuid maksti paraku vähem. Zootehniku sõnul makstakse palka vastavalt töötulemustele ning need polnud kõige paremad ja oli ka muid probleeme. Laudast kinnitati, et omajagu probleeme oli ka töölise hoolealusega, kes käis laudas lamenti löömas.

Laudatüli vaata siit.

Sõbrast pettur

Ajukahjustusega poiss Rainer andis sõbrale passi, et too saaks mobiili osta. Nüüd on häda majas, sest sõber rääkinud suure arve ja  Raineri võlg on kokku 4800 krooni, mida kohtutäitur temalt nõuab.

Sõber Mattias teadis kohe, et jamad on telefoniga. Ta rääkis, et petturlusega tegelevad kõik ja ta ei arvanud, et see välja tuleb. Mattias kirjutas Petsi juuresolekul alla paberile, et tema on selles telefonijamas süüdi.

Petturi lugu vaata siit.

Tagasi üles