Kate Hudson ja Owen Wilson abielluvad juunis?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen Wilson
Owen Wilson Foto: AP / Scanpix.
Näitlejad Kate Hudson ja Owen Wilson kavatsevad kuuldavasti juunis pulmad teha.

Paar, kel on alates 2006. aastast kokku-lahku suhe olnud, otsustas püsivalt teineteisele pühenduda pärast tänavu veebruaris Prantsusmaal veedetud romantilist puhkust, kirjutab Femalefirst.

«Nad mõistsid, kui väga nad teineteisele pühendunud on,» sõnas allikas. «Nad ei taha enam kunagi lahus olla.»

«Kate ja Owen ei tunne vajadust uhkete kihlasõrmuste järele, nad plaanivad juunis abielluda,» lisas asjassepühendatu.

Väidetavalt kaaluvad Hudson ja Wilson laulatuse toimumise paigana Kate’i ema Goldie Hawni kodu Aspenis või Wilsoni maja Hawaiil. Tseremoonia peaks jääma tagasihoidlikuks ning praegu otsib Hudson endale pulmakleiti.

«Ta vaatas Oweniga Pariisis olles mõningate disainerite loomingut,» rääkis allikas. «Talle meeldib väga Dior, aga ta pole veel midagi välja valinud. Ilmselt kannab ta midagi lihtsat ja lendlevat.»

Allika sõnul saab ka Hudsoni eelmisest abielust sündinud viieaastane poeg Ryder oma tulevase kasuisaga hästi läbi.

«Owen ja Ryder on alates ajast, mil Kate mehega kohtamas käima hakkas, väga lähedasteks saanud,» kirjeldas asjassepühendatu. «Owen peab Ryderit juba oma pojaks. Ta on valmis Kate’iga ka ise lapsi saama, kuna ta bioloogiline kell tiksub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles