Hooaja viimane «Sind otsides» liigutas südant kahe looga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides
Sind otsides Foto: TV3

Sügishooaja viimasesse «Sind otsides» saatesse mahtus lausa kaks lugu. Ühes otsis venda Maie ning teises püüdis isa leida Tatjana.

Esimese loo peategelane Maie ei ole oma Venemaale õppima läinud ja sinna elama jäänud venda näinud nelikümmend aastat. Rahutu ja seiklejahingega naise elu on olnud kui ringrajal kihutamine - tuntud krossisõitjate ema ja vanaemana pole tal õnnestunud venna otsingutega tegeleda. Samuti polnud Maiel ühel hetkel enam venna aadressi, mis sageli muutus, sest kõrge sõjaväelasena tuli vennal tihti kolida ühest riigist teise ja linnast linna. Nüüd, 75-aastasena, on Maiel aega elule tagasi vaadata ning  soov leida uuesti üles talle olulised inimesed.

Teise loo räägib Pärnumaal elav kahe lapse ema Tatjana, keda on alati saatnud seletamatu igatsus isa järele. Ta pole oma ukrainlasest isa kunagi tundnud, sest too lahkus Eestist pere juurest, kui Tatjana oli aastane. Seda, mis juhtus ja miks ta enam tütre elus ei osale, Tatjana ei tea, sest ema isast ei räägi. Ta on üritanud isa internetist otsida ja kirjutanud vene suhtlusportaalis kõigile sama perekonnanimega inimestele, kuid pole sihtmärgile lähemale jõudnud. Nüüd otsustas ta sellest teadmatusest läbi murda ja saate abiga oma isa leida.

«Sind otsides» tänane saade lõpetab sarja sügishooaja; alates järgmisest nädalast on TV3 teisipäevaõhtutes uued osad sarjast «Suletud uste taga».

«Sind otsides» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles