«Ärapanija»: nuga, kahvel, pott ja pann, vangi ei lähe Galojan!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

«Ärapanija» elab kaasa ja hoiab pöialt Suurbritannias elava Anna-Maria Galojani saagale.

Eelmisel nädalal selgus, et Briti kohus ei tunnista Eesti justiitsministeeriumi Galojani vahistamiseks koostatud Euroopa vahistamismäärust ja tema Eestile loovutamise menetlus jätkub alles järgmisel aastal kohtus.

«Mul on tunne, et Eesti justiitsministeerium ja Michal pole enam erilisi pingutusi teinud Galojani kättesaamiseks pärast seda, kui Michalil endal kevadel nö jalgealune tuliseks läks. Meenutame tõsiasja, et Galojan oli ka reformierakondlane ja tal olid samuti mingid jamad rahadega. Michalil on täpselt samasugune olukord,» märkis Juur.

«Pole võimatu, et ta peab otsima samuti pagulaseleiba Suurbritanniast, nii nagu eelmise sajandi alguses ühel hetkel kõik Venemaa sotisaaldemokraadid - nii menševikud kui bolševikud - olid korraga Londonis eksiilis ja omavahel tülitsesid,» seletas ta.

Pole võimatu, et järgmise aasta alguses istuvad kusagil Londoni kohtus omavahel nagu kaks tupsununnut Galojan ja Michal ja loodavad jälle Briti süsteemi eelistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles