Lenna Kuurmaa tutvustab oma lemmikmuusikat läbi aegade

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht / Scanpix

Täna kell 20 esitleb MTV Eesti «Kuulsuste edetabelis» oma lemmikvideoid lauljatar Lenna Kuurmaa.

Eesti menukaima poprock-bändi Vanilla Ninja solist tõestas oma mulluse rollisooritusega Rainer Sarneti mängufilmis «Kuhu põgenevad hinged», et lisaks vaieldamatule musikaalsusele ja lavasärale evib ta ka kadestamisväärset kinemaatilist sarmi.

MTV Balticu vaataja on Lenna tegu ja nägu näinud nii Vanilla Ninja koosseisus – Balti Top 20 hittvideos «Rockstarz» – kui soolostaarina «Kuhu põgenevad hinged» heliribalt pärinevas loos «Saatus naerdes homse toob».

Lenna kuulmekäikudest on tema noore elu vältel läbi käinud nii punki kui grunget, glämm-, kolledž- kui hardrocki. Millised lood lunastasid pääsu tema «elu edetabelisse», selgub MTV Eesti kanalil täna kell 20.

2007. aasta novembris käimalükatud MTV Eesti omasaates «Kuulsuste edetabel» on oma elu muusika võlu ja valu lahanud ka Bedwettersi solist Joosep Järvesaar, räppar G-Enka, moekunstnik Karolin Kuusik, ansambli Slide-Fifty trummar Kallervo Karu, metalcore bänd Stem, DJ Elektra, lauljatar HU?, MTV VJ Martin Veisman, räppar TommyBoy, lauljatar Ines ja r'n'b artist Lowry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles