«Teekond iseendani» saatejuht Aveli Jänes kihlus naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Jänes - saatejuht.
Aveli Jänes - saatejuht. Foto: TV3

Saate «Teekond iseendani» juhi Aveli Jänese süda hüppas rõõmust, kui daam, kellesse ta suvel armus, ulatas talle sõrmuse ja küsis: «Aveli, kas sa kannaksid seda minu armastuse märgiks?»

Aveli (28) sõrmes särab valgest kullast kihlasõrmus, peal tagasihoidlikud 12 briljanti - samasugune sõrmus kaunistab ka tema kihlatu, Helsingis meedikuna töötava Evelini (34) kätt, kirjutab Kroonika.

Aveli ja Evelin olid teineteise olemasolust teadlikud aastaid - mõlemad on pärit Võrust -, kuid silmast silma kohtusid alles sel suvel Evelini õe pulmas - see päev muutis nende elu.

«Kui seal pulmas lõpuks silmast silma kohtusime, tekkis connection. Tunne oli seletamatult kummaline, nagu oleksime teineteist terve elu teadnud. Ja iseendalegi üllatusena tekkiski selline keemia,» räägib Aveli. «Sellest päevast alates oleme täiesti lahutamatud. Pole möödunud ainsatki päeva, kus me teineteist ei näeks või ei kuuleks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles