End vigastanud Mairold Millert jätkab saates hambad ristis

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Kerli Kurvits

«Olen sel nädalal palju puhanud,» viitab Mairold Millert proovist saadud jalavigastusele. Lonkav uisutäht loodab, et žürii ei tee teda hinnates mingeid mööndusi. «Nii oleks ju aus,» ütleb Millert suuremeelselt.

Tänasele saatele eelnenud proovinädal oli Millerti jaoks nagu pusle kokku panemine. «Mõtlesime välja võimalusi, kuidas saaks minu vigastatud jalga kasutada nii, et sellele viga ei teeks. Pöörded ja teised keerulisemad elemendid tegime ümber selliselt, et vigastatud jalg nii palju töös poleks.»

Kõik väänavad elemendid kadusid ja sujuvast jäätantsust sai otse-vasakule-paremale. «Selle jalaga saab sõita otse. Sellele saab toetuda - see ongi suures plaanis kõik.»

Kas uisutäht Mairold teeb täna jääl mõned harjutused ka sõna otseses mõttes hambad ristis?

«Üks koht tõesti on selline, aga õnneks ei pea ma ise midagi väga palju tegema. Üldse tänane kava on rohkem minu tõukamine ja tõmbamine. Pildis pole seda võib-olla nii palju näha, kui juhtiv roll on täna Julial.»

Kava raskusastet ja jalavigastust arvesse võttes peab Mairold üsna tõenäoliseks, et tänasest saatest võib välja langeda just tema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles