Seth Rogen: ma vihkan lapsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seth Rogen
Seth Rogen Foto: WENN.com

Näitleja Seth Rogen tunneb kergendust, et tema reklaamikohustused filmi «Monsters vs. Aliens» promomiseks on läbi, sest nüüd ei pea ta enam varjama oma viha laste vastu. 

 

Rogeni uus film debüteeris möödunud nädalavahetusel USA kinodes populaarseima filmina, tuues sisse 59,3 miljonit dollarit ehk üle 700 miljoni krooni.

26-aastane koomik ei ole ise laste saamisest sugugi huvitatud ning mees tunnistas hiljutises intervjuus, et talle ei avaldanud just kuigi suurt muljet see, kui täiskasvanud fännid hakkasid filmilinastustele ja kohtumistele kaasa võtma oma lapsi, sest Rogen ei oska nendega suhestuda, vahendab WENN.


«Ma meeldin lastele, aga kui nad minuga kohtuvad, tunnevad nad hirmu. Mingid tüübid võtavad oma lapsed esilinastustele kaasa ja mõnes mõttes ma jälestan neid. Minu arvates on see mõnes mõttes pühaduseteotus ja lapsed nutsid. See oli kohutav,» ütles Rogen.

«Nüüd, kui film on väljas ja ma ei pea seda rohkem reklaamima, võin ma öelda, et vihkan lapsi. See on nüüd teada. Ma teenisin 60 miljonit dollarit. Ma võin öelda: ma vihkan lapsi. Kui ma kunagi enam elu jooksul ühtki last ei näeks, oleksin ma enam kui õnnelik.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles