«Eesti otsib lemmiklaulu» kontsertsalvestused toimuvad 5. ja 6.aprillil Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib lemmiklaulu» logo
«Eesti otsib lemmiklaulu» logo Foto: TV3

TV3 muusikasaate «Eesti otsib lemmiklaulu» uued avalikud salvestused toimuvad 5. ja 6. märtsil Vanemuise Kontserdimajas.

5. aprillil salvestatakse algusega kell 15 saade alapealkirjaga «Eurolaulud», kus akadeemia poolt enim punkte saanud laule esitavad Pearu Paulus, Ines, Silvi Vrait, Maarja, Ivo Linna, Tanel Padar, Dave Benton jt.

Samal päeval kell 20 kõlavad Vanemuise laval laulud Eestimaast, mida esitavad teiste hulgas Ivo Linna, Kaire Vilgats, Riho Sibul ja Ines, lavale astuvad ka HaleBopp Singers ja Tartu Akadeemiline Meeskoor.

6. aprillil kell 15 toimub saatesarja lõbusaim salvestus, kus meie meeleolukamaid peolaule esitavad Anne Veski, Ivo Linna, Vello Orumets, Kihnu Virve, Mart Sander, Tanel Padar, Gerli Padar ja Pearu Paulus.

Kell 20 kõlavad laulud, mille muusika on küll pärit välismaa autorite sulest, kuid mis oma eestikeelsete tekstidega on pugenud eestlaste südametesse. Neid laule kannavad ette Els Himma, Noorkuu, Ivo Linna, Anne Veski, Jana Kask, Tanel Padar ja Pearu Paulus.

Igas saates jagavad oma arvamust kõlanud laulude kohta ka kolm akadeemia liiget. Saatejuht on Alari Kivisaar.

Piletid on müügil Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles