Paavo Kangur lahkus pärast paarikuist tööd siseministri meedianõuniku kohalt

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Kangur
Paavo Kangur Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Siseministeeriumisse augustikuu lõpul minister Ken-Marti Vaheri meedianõuniku kohale asunud endine ajakirjanik Paavo Kangur esitas nüüd, kaks kuud hiljem lahkumisavalduse omal soovil. Kanguri esitatud avalduse on minister  tänaseks ka rahuldanud.

«Igal uuel töötajal on vajalik teatud periood organisatsiooni ja selle rutiinide tundmaõppimiseks,» tsiteeris Kangur ministeeriumiga kooskõlastatud pressiinfot.

«See prooviperiood oli kasulik mõlemale poolele, nii mulle kui ministeeriumile, nii sobivuse hindamiseks kui koostöökogemuse saamiseks.»

Kangur märkis, et riigi ja erasektori toimimises on erinevusi. «Kuigi täna tuleb tunnistada, et meie koostöö senisel kujul ei jätku, hindan siseministeeriumi ja seal töötavaid inimesi kõrgelt,» ütles Kangur.

Endine ajakirjanik, kes uute väljakutsete lootuses erasektorist avalikku sektori sukeldus, tunnistab, et mõnikord tuleb käia mujal, et hinnata senitehtu headust.

«Inimesel on alati tunne, et seal on parem, kus sind pole. Vahel võib olla ka vastupidi - käid ära kusagil mujal, selleks, et aru saada, kui hea oli eelmises kohas.»

Kangur lisas, et meediavaldkonnas töötamine on olnud väga palju loomingulisem kui riigisektoris. «Meedia rutiinid ei ole nii täpselt määratletud. Riigi ja erasektori eesmärgid on erinevad.»

Seda, mida Kangur edasi plaanib teha, ei osanud ta täpselt kommenteerida. «Miks mitte tagasi meediasse? Eks ma vaatan, milliseid pakkumisi on tulemas. Konkreetseid läbirääkimisi praegu käimas pole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles