Heti Tulve ja Maret Soomi luksuslik äri pankrotis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Soom ja Heti Tulve veavad kahekesi elustiiliagentuuri.
Maret Soom ja Heti Tulve veavad kahekesi elustiiliagentuuri. Foto: Artur Sadovski.
Mõni aeg tagasi omavahel tülli pööranud
delux'id daamid Heti Tulve ja Maret Soom on oma elustiiliagentuuriga Deluxe suurtes võlgades ja pankroti äärel.

Daamid on oma Pika tänava üürikontorist vargsi jalga lasknud ning Eestimaa tolmugi varvastelt pühkinud. Heti elab rootslasest tuttava pool New Yorgis ning Maret Soom proovib õnne Austraalias.

«Ammu pole siin neid enam näinud,» pajatab Õhtulehele neidiste firmaga samas majas õmblusfirmat pidav proua ning on solvunud, et kaunitarid jäid tallegi võlgu 2000 krooni.

Maksuametile on Deluxe võlgu 367 000 krooni ning maksmata on ilmselt ka kontoriruumide rent ja veearved ning vaevalt on naised võimelised tagastama klubiliikmetele ka 2009. aasta liikmemakse.

Elustiiliagentuuri Deluxe loojate, Heti Tulve ja Maret Soomi idee oli teenida raha pidude ja ürituste korraldamise, piletite vahendamise ja vipiüritustele kutsete hankimisega. Kliendile lubati tagada isegi sissepääs presidendi vastuvõtule. Deluxe klubi liikmemaks oli 3000 krooni aastas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles