«Eesti otsib lemmiklaulu» jätkab pühapäeval lauludega lavalt ja ekraanilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa saates «Eesti otsib lemmiklaulu»
Lenna Kuurmaa saates «Eesti otsib lemmiklaulu» Foto: TV3

Eeloleval pühapäeval kõlavad TV3 saatesarjas «Eesti otsib lemmiklaulu» armastatuimad laulud lavalt ja ekraanilt.

«Aastakümnete jooksul on Eesti filmidele ja lavastustele loodud palju imepärast muusikat. Pühapäeval jõuab TV3 vahendusel Eesti kodudesse neist küll väike osa, aga see-eest on need laulud, mis meenutavad kõige rohkem meie filmi- ja teatriparemikku ning mis rahva sekka läinutena oma iseseisvat elu edasi elavad,» ütles saate produtsent Kaupo Karelson.


Selles saates astuvad publiku ette ka laulvad näitlejad: Andero Ermeli esituses kõlab surematu «Kerjuse laul» Boris Kõrveri operetist «Ainult unistus» ning Hannes Kaljujärv laulab legendaarset «Pistoda laulu» filmist «Viimne reliikvia».

Laule filmidest «Siin me oleme», «Nukitsamees», «Sügisball» ning «Vanad ja kobedad saavad jalad alla», lavastusest «Kaotajad» ning muusikalist «Pipi Pikksukk» esitavad Lenna Kuurmaa, Heidy Tamme, Birgit Õigemeel ja HaleBopp Singers, Mikk Saar, Koit Toome ning Lea Liitmaa ja Taavi Otsus.

Saatesarja 70-liikmelist muusikaasjatundjatest koosnevat akadeemiat esindavad sel pühapäeval Ilmar Raag, Anne Veesaar ja Electra.

Taas valivad saate lõpus televaatajad oma lemmiku, mis pääseb finaalsaatesse, kus selgub kõigi aegade lemmiklaul.

Teise lauluna jõuab finaali laul, mis sai enim punkte akadeemialt. Igasse saatesse kandideeris 25-30 televaatajate pakutud laulu, millest iga akadeemia liige valis välja 3 oma lemmikut. Iga hindaja esikoht andis laulule 18 punkti, teine koht 12 punkti ja kolmas 6 punkti.

«Eesti otsib lemmiklaulu» on TV3 eetris pühapäeval 19.25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles