Noortebänd 2009 võitja on Junk Riot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junk Riot
Junk Riot Foto: Delfi

Eile toimus Tallinnas Rock Cafes Delfi Noortebänd 2009 finaal. Võistlustules oli kümme bändi, kellest võitjana väljus Junk Riot. Teiseks jäi KamikaDze-TR ja kolmanda koha haaras endale Crashdaf, kes kuulutati ka Raadio 2 lemmikuks.

Delfi Noortebänd 2009 finalistid olid Rustpack, Decode, Kassidele Iirised, Analog FM, KamikaDze-TR, Delicate Sunday, Penthouse#9, Crashdaf, Junk Riot ja Noisebleed.

Festivalile Õllesummer saavad võimaluse esinema minna Junk Riot, Decode, Crashdaf ja 2008. aasta publiku lemmik Still Haunts Me.

Festivalile Tallinn TREFF pääsevad esinema Junk Riot, Rustpack, KamikaDze-TR, Noisebleed ja Penthouse#9.

«Oli taas ülimalt muhe kogeda, et muusikaga tegelemine noorte seas popp on. Spekter oli lai ja kuulata nii mõndagi. Kõrva paitas selle aasta võitja, ansambel Junk Riot, kelle loominguga sooviks kindlasti lähemalt tutvuda,» ütles žüriiliige Tanel Tatter.

«Teiseks tulnud grupeering KamikaDze-TR oli meeldivaks üllatajakstervele žüriile. Ma loodan, et neid mõlemaid ootab suur tulevik. Sooviks teha sügava kummarduse korraldajatele, kes võtnud südameasjaks noori muusikuid areenile tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles