Erkki Sarapuu: see on võimalik vaid Venemaal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Sarapuu
Erkki Sarapuu Foto: TV3

Alates tänasest on TV3 neljapäevaõhtutes uus telesari «Võimalik vaid Venemaal», kus vaatajaid ootavad humoorikad ja uskumatud tõsieluvideod venelaste erinevatest ettevõtmistest.

Klippide vahendajaks on Erkki Sarapuu, kelle kinnitusel on saade humoorikas ja samas kindlasti ka õpetlik ja hariv: «Kui meie arvame, et oleme näinud igasugu veidraid lähenemisi elumurede lahendamisele, siis saatest saame teada, et see, mida meie ette kujutame, on kõigest kübeke päriselus juhtuvast.»

Sarapuu sõnul ei jäta ükski saates käsitletav klipp kedagi külmaks; «Mõne puhul saab ikka kõht kõverasse naerdud, mõne puhul aga hirmust silmad kinni pigistatud, kuid lõppkokkuvõttes tekitab iga juhtum miljon küsimust stiilis - Millega need inimesed mõtlevad? Kas nad on ikka päriselt olemas? Kas meie seas leidub ka sellised «pärleid»? Kas nende elu on väga keeruline või lihtne?». Sarapuu muheleb ja nendib, et sarjas toimuv on tõesti võimalik vaid Venemaal.

«Võimalik vaid Venemaal» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles