Priit Pullerits kukkus kulmu puruks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikas ajakirjanik, Priit Pullerits läbi aegade
Värvikas ajakirjanik, Priit Pullerits läbi aegade Foto: Margus Ansu

Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits kukkus Otepääl määrdemeeste boksi sisenedes seal levivate aurude tõttu niivõrd õnnetult, et purustas oma kulmu ja pidi võistlussõidust loobuma.

Reedel toimus Otepää MK-etapi eel service teamide sprinditeatesõit, teatas Postimehe suusablogi.

Enne võitluse algust sisenes Priit Pullerits suusad näpus hooldeboksi, kus ta enesetunne ootamatult väga imelikuks läks.

«Terve ruum oli imelikke gaase täis. Määrdemees mässas seal, mask peas,» kirjutas Pullerits. «Ulatasin suusad tema kätte ning tundsin, kuidas veri kaob peast.»

Pulleritsu sõnul kükitas ta maha, et mitte pikali kukkuda ja ta jõudis veel midagi öelda järsult halvenenud enesetunde kohta.

«Järgmisena mäletan, kuidas lebasin hooldebokside koridoris, ja kui palju ma ka oma mõistust ja silmi ei pingutanud, mitte ei saanud aru, mis toimub,» meenutas ta. «Keegi hüüdis mulle arusaamatul põhjusel doktorit. Selline segane olek kestis paar sekundit.»

Kui Pullerits püsti tõusis, märkis keegi, et tema kulm on täiesti verine.

«Kohendasin mütsi ja prille ning vaatasin siis oma sõrmi: need olid üleni verega koos,» kirjutas mees.

Sportliku ajakirjaniku sõnul tuli teda abistama tema teatemeeskonna liige Tarvo Kiudma, kes on Eesti meestekoondise arst.

Kiudma vaatas haava ja ütles, et see on väga tõsine, hirmus sügav. Et Kiudma staadionilt haavaplaastrit kaasa polnud, pistis ta Priidu auto peale ja viis oma Otepää-koju, kus sai meest paremini tohterdada.

Samas polnud Priidu vigastus ülitõsine, sest Haanja avatud raja sõidul oli ta juba võistlemas.

Loe kõigest täpsemalt Postimehe spordiblogist.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles