NÄDALA GLAMUURISÄUTS: Staarid moelainel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala Glamuurisäuts -Staarid moelainel: 
moekunstnik Riina Põldroos, moefotograaf Toomas Volkmann, Aldo Järvsoo kollektsiooni kandev modell, Baltika moedisainer Antonio, ajakirja "Mood" peatoimetja Kristi Pärn-Valdoja
Nädala Glamuurisäuts -Staarid moelainel: moekunstnik Riina Põldroos, moefotograaf Toomas Volkmann, Aldo Järvsoo kollektsiooni kandev modell, Baltika moedisainer Antonio, ajakirja "Mood" peatoimetja Kristi Pärn-Valdoja Foto: Jelena Rudi

Selle nädala glamuurisäuts tuli moeinimeste rindelt. Elu24 lugejaid erutasid enim Tallinn Fashion Weeki moelainetel purjetavad staarid.

Selle nädala meelelahutuskarusell pöörles Tallinna moenädala TFW ümber.

Elu24 noppis välja mõned enim silma jäänud moegurmaanid:

Moedisainer Riina Põldroos nägi välja nagu graatsiline giraffe. Pikad jalad tuleb letti lüüa! Küll on peenikesed inimesed ikka ilusad!

Moefotograaf Toomas Volkmann: Kui väljas on lumi ja miinuskraadid, tuleb kanda mütsi ja kampsikut! Stiilne mees peidab kõik karvad suure villase lotu sisse.

Moelooja Aldo Järvsoo modell: Vapustavalt stiilne moepauk - seljas õrnvalge kleit, peas hõbedane pann ja jalas maskuliinsed metsamehe saapad! Ideaalne komplekt linnadžunglis möllavale karjäärinaisele.

Baltika disainer Antonio: Eesti šikim Bond-mees. Ei midagi üleliigset, ei miskit näi ka puuduvat. Mees nagu komm, keda näeb tavaliselt vaid välismaistes klantsajakirjades.

Ajakirja Mood peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja: Kelmikas «russkaja krasavitsa»! Punupats ja pussakas kleit teevad daamist lõbusa plikatirtsu. Mõni värvilaik siin ja teine seal ja ongi tuju kogu õhtuks hea!

Mida arvad sina meie trendikatest staaridest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles