Galerii: Style Express moeüritus Lounge Deja Vus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20. oktoobril toimus Lounge Deja Vu`s trendikas ja lõbus moepidu Style Express.

Style Express on meelelahutuslik pidu, mida täidavad kaunid modellid, kihisevad joogid ja parimad hitid ning seda kõike kuni hommikuni välja.

Pidu, mis on alati täis staare ja kauneid inimesi. Pidu, mis pakatab energiast ja parimatest tantsuhittidest ja mis kestab kuni esimeste päikesekiirteni.

Sel korral näitas oma loomingut andekas disainer Julia Havanskaja. Külaliste ette toodi sügis/talv 2012/2013 kollektsioon.

Kollektsiooni kuuluvad igapäevased kokteiilkleidid, õhtukleidid ja ülerõivad. Kasutatud on ainult naturaalseid ja kõrgkvaliteetseid kangaid. Igat kostüümi kaunistavad käsitööehted.

Toimus ka eksklusiivsete aksessuaaride presentatsioon La Russie

Peole lisas särtsu Otto-Karl Vendt trompetil.

Julia Havanskaja on disainer ja moelooja, kes on töötanud üle kümne aasta eraklientidega, samuti on tal suured kogemused ajalooliste kostüümide ja vormiriietuse disainis.

STYLE EXPRESS on lõbus ja särav üritustesari, mis on suunatud moedisainerite ja kaubamärkide trendika loomingu tutvustamisele ja kus pidu kestab hommikuni.

Moeshow lavastaja  oli Anatoli Ein.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles