Galerii: Kaabakad ja muusikud Sõpruses

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 26. oktoobril toimus kinos Sõprus filmi «Kõik muusikud on kaabakad» esilinastus.

«Kõik muusikud on kaabakad» esilinastusele Sõpruse kinno saabus mitmete Eesti noore põlvkonna muusikute kõrval ka  «Eesti otsib superstaari» saate kümme finalisti.

Heleri Saariku muusikafilm räägib noorest naisest Leilast (Riina Maidre), kes unistab kontserditest ja albumitest. Reaalsus on aga see, et kogu ta aeg ja jaks kulub ära juhuslike tööotste, mõtetute suhete ja nädavahetuse purjutamiste peale.

Poeetilise ja eksperimenteeriva filmikeelega linateos tekitas superstaari saate finalistides vastakaid emotsioone. «Sürr,» ütles filmi kohta Karl-Erik Taukar.

Karl-Erikule tuli filmi peatagelase olukord iseenesest tuttav ette: «Ma tean, mis tunne on, kui sul on idee, mille nimel sa tahad pingutada, aga sa satud ületiksujate seltskonda, kes tegelevad kõige muu kui asja ivaga. Filmi mõttes jäi aga minu jaoks siin puudu mingist pidepunktist, narratiivist,» rääkis Karl-Erik.

«Kõik muusikud on kaabakad» film jookseb Tallinnas kinos Sõprus, CC Plaza ja Artis ning Tartus Ekraanis ja Cinamonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles