Luukas Kristjan Ilves pumpab isa eeskujul lihaseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivalil lasi vöö lõdvemaks ka presidendi vanim laps Luukas Kristjan Ilves, kelle vabamat seltskonda naudib ka noormehega sõbrustav Helena Hinto.
Viljandi pärimusmuusika festivalil lasi vöö lõdvemaks ka presidendi vanim laps Luukas Kristjan Ilves, kelle vabamat seltskonda naudib ka noormehega sõbrustav Helena Hinto. Foto: Jelena Rudi

Olgugi et üks noor mees kujundab ja sepistab oma õnne elus ennekõike ikka ise, näikse president Toomas Hendrik Ilvese (58) riigiametnikust poeg Luukas Kristjan Ilves (24) samal ajal vargsi järgivat ka oma isa elustiili.

Kui president harrastab oma füüsilise vormi nimel Eestis veel vähetuntud treeningmeetodit Cross-Fit, siis Luukas Kristjan käib lihaseid pumpamas Viru Keskuse treeningkeskuses MyFitness, kirjutab Kroonika.

Noormehe biitsepsid on viimasel ajal tõesti üha paisunud ja vormunud justkui Myroni kuulsal kettaheitja kujul.

Presidendi abikaasa Evelin Ilves alustas tervislike eluviiside propageerimisega juba presidendi esimesel ametiajal, mis algas kuus aastat tagasi.

Evelini intensiivsest rulluisutrennist sai innustust ka Toomas Hendrik ja alustas peagi CrossFit’i, mida peamiselt harrastavad sõjaväelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles