“Koolitantsu” lõppkontserdile pääses 18 pärnakate tantsu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas pääses finaalkontserdile tantsukool WAF Dance tantsuga “Peatumatud”
Teiste seas pääses finaalkontserdile tantsukool WAF Dance tantsuga “Peatumatud” Foto: Urmas Luik

Festivali “Koolitants 15” piirkondlikud kontserdid toimusid 25.-28. märtsil Pärnus, Valgas, Jõhvis ja Tallinnas, lavalaudadel astus üles 3564 tantsijat, kes nelja päeva jooksul esitasid kokku 337 tantsu.


Tantsufestivalide parimatest parimad pääsevad lõppkontserdile, mis leiab aset juba 18. ja 19. aprillil Pärnu kontserdimajas.

Pärnu ja Pärnumaa tantsijatest pääsesid finaalkontserdile lastetantsude kategoorias  Pärnu Kunstide maja tantsud “Päevakene” ja “Plaksumäng”, Gabriele moe- ja tantsukooli “Väiksemast väiksem” ja “Ära narri mind”.

Eesti-teemalistest tantsudest näeb kontserdil Kunstide maja “Keelatud ENSVs” ja säästutantsudest Rääma põhikooli “Elektri kokkuhoidu”.

Estraaditantsudest pääsesid finaali Pärnu Vene gümnaasiumi trupi Koletsko “Kuplid” ning kollektiivi ÜLO “Üksikvanem otsib kaaslast”, show-tantsudest Laine Mägi tantsukooli “Meeleheitel koduperenaised”, Reebok G-dance’i “Ma ei ole täna see, kes olin eile”, kollektiivi 18 Porgandit “Ülestõus” ja tantsukooli WAF Dance “Peatumatud”.

Vabatantsijatest esinevad lõppkontserdil Kunstide maja lapsed tantsudega “Tivoli” ja “Läki peole” ning Laine Mägi tantsukooli noored tantsuga “Aja ruut”. Tänavatantsude kategoorias tulevad esitusele WAF Dance’i “Oeh”, trupi All Starz “Maskuliinselt feminiinne” ja Laine Mägi tantsukooli “Breik”.

Vaata "Koolitantsu" lõppkontserdile pääsejate nimekirja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles