Mida arvab Marilyn Jurman Emil Rutiku kollapsist?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust. Foto: Kerli Kurvits

«Mul läks eelmises saates kõige paremini, arvestades seda kui ebakindlalt tundsin end saatele eelnenud proovides. Ma üllatasin ennast - kõik tuli paremini välja, kui oleksin osanud oodata,» vaatab Marilyn Jurman tagasi möödunud pühapäevale.

Seekordset kava hindab Marilyn lustakaks. Marilyn Monroe’ks kehastunud näitlejatar ütleb, et mängitav karakter annab palju mänguruumi.

«Kuna Monroe oli kohmakas… mitte kohmakas. Monroe’ga juhtus igasugu asju ja ta mängis need alati enda kasuks,» viitas Marilyn võimalusele oma vead jääl karakteriomaduste kraesse ajada.

«Ma tean, et žüriile selline mõttekäik ei meeldi. Eriti see, kui komistaksin, või kui midagi läheks valesti. Aga kindlasti oleks see kõik väga monroelik,» rääkis Jurman. «Mu karakter võimaldab mul lõbutseda. Ma ei pea pabistama nii väga sellepärast, et midagi võib valesti minna.»

Emili kollapsist Marilyn suurt numbrit ei tee ning vastupidavusega jäätähel endal probleeme pole. «Mu organism annab mulle märku kui peaksin vaiksemaks võtma. Küllap ma selle ära tabaksin, kui hakkaksin üle töötama. Praegu ma ei ole seda veel tundnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles