Mairold Millert ei hinda Emil Rutiku füüsilist vormi piisavaks

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust. Foto: Kerli Kurvits

«Eelmisel saates jäime neljandaks - suhteliselt keskpärane tulemus. Aga esitus, millega hakkama saime, poleks kuidagi parem saanud tulla,» on Mairold Millert, kelle käevangus liugleb imeline Julia Abolina, kindel.

Mairold tunnistab, et tundis end eelmise saate eel palju mugavamalt. «Kuidagi riskantsem on täna. Tunnen end palju ebakindlamalt, sest paljud elemendid meie tantsukavas tekkisid alles viimasel minutil,» pole Millert kindel, kas kogu kava sai terviklikult briljantseks lihvitud.

Jäätants Mairoldit võistlustantsust kuidagi rohkem võhmale ei võta. «Pole vahet, kus tantsida - jääl või parketil - mõlemal juhul väsin kava lõpuks ära,» tunnistab tantsuäss.

«Kui jääl on jäänud veel neli viimast ringi, siis viimase eel tunnen, et olen juba päris küpse. Aga tantsuga on samamoodi. Kui on võistlused ja sa tahad endast maksimumi anda, tantsid end igal juhul pildituks.»

Millert leiab, et möödunud saates juhtunu, mille järel Emil Rutiku haiglasse toimetati, näitab, et uisutäht polnud pingeks valmis. «Küllap polnud ta piisavalt heas füüsilises vormis. Ehk pingutas ta veidi üle,» arutleb Millert.

«Olen ka mina niimoodi võistlused pooleli jätnud, et tunnen, et pilt hakkab tasku minema, midagi pole hingata. Pannes rohkem mängu, kui sa tegelikult anda suudad, kukud sa varem või hiljem kokku,» teab Millert oma kogemustest.

Trennikoormusele lisaks on Mairoldi meelest jäetud arvestamata see, et lisapinget lisab ka publik, otse-eeter ja üle võimendatud tähelepanu jääl tantsivatele tähtedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles