Mida on Grete Geidoga kõige enam nautima hakanud?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust. Foto: Kerli Kurvits

«See stiil, mida ma tänases saates teen, on rohkem «minu oma». Tunnen end seda tehes palju kindlamalt, kui nüüd möödunud pühapäevaga võrrelda,» rääkis Geido Kapiga uisku keerutav jäätäht Grete Klein saate «Tähed jääl» otse-eetri eel.

Eelmise saate lugu hindab Grete liiga tempokaks. «Jäin loole jalgu! Ma tõesti ei jõudnud sellele järgi.»

Oma vastupidavust hindab ilmatüdrukuna tuntuks saanud Grete väga kõrgeks. «See ongi minu trump. Ma olen spordis küll kehv, aga suudan füüsilist tegevust praktiseerides väga pikalt vastu pidada.»

Seda, et Emil Rutiku möödunud saatest kiirabi sireenide saatel ära viidi, peab Klein juhuseks. «See oleks võinud ju iga ühega juhtuda. Seda oli võimatu ette ennustada.»

Grete ise trennikoorma all murduda ei kavatse. «Ma kindlasti ei ela mingis hirmus, et midagi võib juhtuda. Me oleme oma riskidest teadlikud ja omame ju ka tervisekindlustust,» ei tähtsustaks Grete terviseriskide teemat üle.

Mis on aga see, mida Grete on jääl Geidoga tehes kõige enam nautima hakanud?

«Ma olen alati nautinud tõsteid. Minu ja Geido tänases kavas saab näha väga lahedaid tõsteid,» lubab uisutäht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles