Kuidas seksivad siiami kaksikud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks?
Seks? Foto: SCANPIX

Northwesterni ülikooli professor Alice Dreger avaldas artikli, milles lahkab siiami kaksikute seksuaalelu.

Kui kaksikud seksivad mehega, kas see on kolmekas? Kui nad masturbeerivad, kas siis on tegu intsestiga? Kui partner puudutab ühe genitaale, kas teine tunneb seda? Küsimusi on lõputult.

Dreger märgib väljaandes The Atlantic, et siiami kaksikute voodielust on hoopis põnevam inimeste suur huvi nende intiimelu vastu.

«Kuigi siiami kaksikute sekselu pole tõsiselt uuritud, võime julgelt oletada, et siiami kaksikud tahavad seksi täpselt sama palju nagu kõik ülejäänud. Mõnikord võib see neis konflikte tekitada, kuid kindlasti mitte nii palju, nagu teised inimesed sellest mõeldes tunnevad,» seletas naine.

See, kuidas üks kaksik tunnetab teisele «kuuluvat» kehaosa, varieerub tugevalt, mistõttu on keeruline ennustada, milline see ühendus praktikas välja näeb.

«Närvid, lihased, hormoonid ja psühholoogia on faktorid selles, kes tunneb mida. Seda, kas mõlemad «seksivad» kolmanda isikuga võrdselt, sõltub sellest, mida seksi all silmas pidada... Võin oma uuringutele tuginedes oletada, et siiami kaksikud seksivad vähem kui keskmine inimene ja põhjuseks pole ainult see, et neil on raskem partnerit leida. Siiami kaksikud ei pruugi lihtsalt vajada partnerit sel viisil nagu meie ülejäänud. Nad on sageli enda olukorda kirjedanud kui oma hingesugulase küljes olemist. Nad ei igatse meeleheitlikult kolmandat täpselt nii, nagu meie ei vaja enamasti kolmandat, kui oleme lähedase kaaslase juba leidnud - isegi, kui seks muutub igavaks,» rääkis Dreger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles