Emil Rutiku jätkamine uisusaates on lahtine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Rutiku
Emil Rutiku Foto: kaader Reporter.ee videost

«Emil tegi eile veel trenni, aga täna jätkuvad uuringud,» kommenteeris saate «Tähed jääl» pressiesindaja Heili Klandorf eile Emil Rutiku tervislikku seisu Õhtulehele.

«Kardan, et lõplik otsus sünnib alles nädalavahetusel ja nende teadmiste põhjal, mis meil siis selleks hetkeks on. Ise oleme valmis kõigeks,» ütleb Heili, et saatemeeskond on valmis nii selleks, et Emil saates jätkab, kui ka tema loobumiseks.

Teatavasti lahkus Emil Rutiku möödunud pühapäeval glamuurisaatest kiirabiga. «Emil tundis pärast tantsu end kehvasti ja talle kutsuti kiirabi. Kohapeal tehti ka mõned uuringud, aga patsiendi infot meile teadupärast ei jagata,» ütles Heili Klandorf eelmise pühapäeva õhtul Elu24-le. Esmaspäevaks oli Emil juba koju lubatud.

«Ülekuumus, õhk sai otsa,» valgustas ta Õhtulehele juhtunut. Ületöötamisest tingitud tervisehäired sundisid muusiku esmaspäeval trennist loobuma. «Selgus, et ei saanud jah trenni teha - tuleb tuure maha võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles