Tallinnas avatakse homme uus klubi nimega Club Tartu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus klubis Maailm toimus blogi Well Played, Sir tegijate elektropidu Neljapäev with Lazers
Tartus klubis Maailm toimus blogi Well Played, Sir tegijate elektropidu Neljapäev with Lazers Foto: Andres Peets
Sel reedel, 3. aprillil muutub Von Krahl üheks õhtuks Club Tartuks, kuhu kolib Taaralinna kaks kõige populaarsemat seeriaüritust - Sin City ja Neljapäev with Lazers.

Ürituse korraldaja Jaagup Jalaka sõnul tüdineb iga inimene kohati igapäevasest rutiinist ja tekib soov kogeda uusi elamusi. «Puhkama sõidetakse ikka mujale kui kodulinna – kas siis näiteks Pärnusse, Tartusse või hoopiski välismaale, kus külastatakse ka klubiüritusi. Sel reedel aga ei pea ise kuhugi sõitma, Tartu üritused tuuakse hoopis Tallinnasse. Ja et Tartu klubivaim ikka ära mahuks, toimub pidu kahel korrusel,» lisas Jalakas.



Von Krahli baari kolib homseks pea viis aastat Tartus aset leidnud üritus Sin City, mis on üks kahest vanemast regulaarsest

drum’n’bass

üritusest Eestis. Varem toimusid need Club Tallinnas, nüüd Club Illusionis. Aastate jooksul on esinema toodud lugematu arv välismaised teada-tuntud külalisi.



Von Krahli teise korruse teatriruumi võtab üle Eesti ürituste uude põlvkonda kuuluv Neljapäev with Lazers, mida veavad noored ja edumeelsed inimesed, kelle üritus leiab tavaliselt aset Tartu Maailma kohvikus. Ürituse eestvedajateks on kolm noormeest – MTVst tuntud Martin Veismann, Tajo Oja ning Madis Ehastu.



Club Tartu toimub sel reedel, 3. aprillil Von Krahli kahel korrusel, aadressil Rataskaevu 10. Esinevad DJ’d S.I.N, Mander, Studious, Joosep, Phuque live, Madis, Mowka, Don’tBeliveTheHype, Birgit VonBi ja Jaagup Jalakas.



Pilet maksab kohapeal flaieriga 75 krooni ja ilma 100 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles