Nädala Glamuurisäuts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala Glamuurisäuts - Tähed libedal jääl: Jaak Prints, Liina Randpere, Renaldo Paabel, Jüri Nael, Anna Levandi
Nädala Glamuurisäuts - Tähed libedal jääl: Jaak Prints, Liina Randpere, Renaldo Paabel, Jüri Nael, Anna Levandi Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Selle nädala glamuurisäuts tuli libedalt jäält. Elu24 lugejaid erutasid enim Kanal 2 jäätantsusaate kohtunikud ja meeskond.

Lugejad saatejuht Jaak Printsist

Matu: Suht normaalne, kui ta suudaks vältida oma silmade pungitamist kohati.

Elis: Miks on meessaatejuhil nii silmatorkamatu ja igav riietus. Ainult lips on üritatud kaela panna selline, mis läheks miskitmoodi saatejuht Liina kleidiga kokku. Mage ja igav.

K.V.: Natuke punnitatud, võiks vabam olla - tekst on liiga ette valmistatud, spontaansus puudub täiesti.

Monika: Lips on justkui Liina kleidiäärest rebitud.

Liina Randpere vajab hädasti stiilikiirabi?

Monika: Liina oleks nagu vanaema laualina pihta pannud.

Mati: Liina on kaunis naisterahvas ja ladus saatejuht, aga selline tunne on et tal on mingi mustlane ennustanud lühikest eluiga ja ta soovib kõik oma elu tegemised paari aasta jooksul ära teha . Soov olla pulmas nii pruut kui peigmees jne ...ühesõnaga ära hakkab tüütama , nagu lemmik toit mida koguaeg sööma peab. Õpiks ta vahepeal ka ei ütlema oleks ta suurepärane...

Ei meeldi: Miks ta peaks mulle meeldima? Temas ei ole midagi köitvat ehkki aeti selga selline kleit, et peaks köitma rahvast. Eks nad mõlemad ole algajad ja mida sealt tahta. Liina ei lase teisi lavale, ise jahib iga SAATE JUHTIMIST JA EI SAA ARU, ET TEMAS EI OLE seda šarmi, mis peaks olema ja muidugi tal ei ole seda haridust ka saatejuhtimisel. Ta ei meeldi ju paljudele!

Liisi: Pean nõustuma eelkõnelejatega, sest tõepoolest seda on juba liig mis liig, seda enam, et ta ei tundu siiras.

Mati: Liina on kaunis naisterahvas ja ladus saatejuht, aga selline tunne on et tal on mingi mustlane ennustanud lühikest eluiga ja ta soovib kõik oma elu tegemised paari aasta jooksul ära teha . Soov olla pulmas nii pruut kui peigmees jne ...ühesõnaga ära hakkab tüütama, nagu lemmiktoit mida kogu aeg sööma peab. Õpiks ta vahepeal ka ei ütlema oleks ta suurepärane...

Mina arvan: Ma ei ütleks üldse, et ta kole on - väga ilus ja loomuliku välimusega -, aga vot saatejuhina ta mulle ei meeldi. Miski on temas kui saatejuhis paigast ära. Aga muidu tundub igati sõbralik inimene.

Virve: Viga on ka stilistis! Liina on kõigis saadetes valede riietega. Sellised üliminid kleidid ja kõrged kontsad ei sobi talle . Eluaegne aeroobikatreener ja nii lodeva kehaga, seisab jalad kõverad ja harkis.

Ja see kriiskav hääl ja pidev näomiimika segab kohe väga . Sellepärast jäi ka Hooaja saate vaatamaine vahepeal katki. Saadet vaatad ju ikka osalejate ja saatejuhtide pärast ja saatejuhil ikka väga suur osa selles, et saade oleks nauditav.

T.K.: Ta soeng teeb talle muna välimuse.

Oehh: Muidu täitsa normaalne, aga ma ei saa aru, miks peab naisterahvas kogu aeg jalad harkis seisma. Teeb ta seda ka Minu Mees Suudab saates. Pole kordagi näinud teda seismas naiselikult jalad koos. Jääb mulje nagu oleks mingi lööve, et ei saa jalgu kokku panna.

XXX: Välimus pole inimesel oma teha, seega seda pole mõtet kritiseerida. Küll aga on ebameeldiv, kuidas naisterahvas kleidis ja kingadega jalad harkis seisab, pidevalt kätega vehib ja eetris karjub, lisaks kõik need koledad grimmassid, mida ta suudab teha. Ilmselt on teda juba Eesti rahva jaoks erinevate kanalite kaudu üle doseeritud.

Vera: Miks peaks temas seda ülal nõutud šarmi olema? Ega tema pole peategelane! Peategelased on ju esinejad - vat nendelt nõudkegi šarmi ja sära ja hinnake vastavalt.

Kuid kahjuks pean lisama, et Liina kleit oleks pidanud pikk olema, vähemalt selle fassongi juures, mida ülemine pool aimata lasi.

Ilueedi: Ma ei saa aru, kas Liinat riietab stilist või käib ta ise neid riideid kuskilt valimas, nagu ta mingis naistelehes rääkis, aga need ei sobi talle mitte üks raas. Esimeses saates olnud hõbedane kleit meenutas jää- või kartulikotti ja teises saates olnud kuldne taas nagu ribadeks kistud laudlina.

Ka ei tohiks Liina kanda liiga lühikesi kleite, sest tal pole just kõige kaunimad põlved. Kui looja pole sind õnnistanud kaunite reite ja põlvedega, siis kanna poolpikki või maani kleite. Ka pükskostüüm on väga šikk valik.

Staaruisutajate juuksur Renaldo teab, et selle sügise hittküünelakk on hõbehall

Mrrrr: Mees, kes kannab naiste pesu või värvib küüsi vajab ise hädasti stiiliabi.

Juku: Natuke nagu prügikolli moodi näeb välja.

Gay: Mulle väga meeldib, et inimesed on värvikad, julged ja erinevad... Aga jah, ega ise küll vist sellise välimusega meest ei sooviks endale.

Memm: Oi kui nummi Staar..... Oma küüneseene lõppstaadiumi LOOKiga. Ja see sukk peas on lausa kohustuslik juuksurile!

Multitalent Jüri Nael

Monika: Jüri nägi oma tutiga otsaees välja nagu Cippolino, teate küll see sibulapoiss 50ndate vene muinasjuturaamatust.

Mikk: Ikka täiega kloun ei midagi muud.

Polla: Mulle ta meeldib, ainuke vend kes ikka nalja ka viskab. Ei tohiks alati nii tõsine ka olla.

Uisuleedi Anna Levandi

Monika: Riietumisstiil on natuke vanaaegne nagu mõnel proual. Tema võiks küll kanda natuke kaasaaegsemaid ja nooruslikumaid riideid. Aksessuaaridega pingutab ka natuke üle.

Tiina: Anna võiks NAATUKENE endast õhku välja lasta ja teha kriitikat, midagi asjalikku. Ja need tutid rinnas ja karvad ümber kaela ei sobi tõesti. See on nagu ülemöödunud sajand, nõukaaega meenutab.

Vinks: Võiks juba soengut muuta.

Mida arvad sina meie nädala staaridest? Kes lihtsalt libastus kergelt ja kes kukkus täiega meie libedal glamuurimaastikul?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles