Peretüli on vihje Jolie ja Pitti lahkuminekule?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Reuters / Scanpix

Väidetavalt oli Hollywoodi staaride Angelina Jolie ja Brad Pitti kodus äge tüli, mis võib viidata lahkuminekule.

Perekonnale lähedal seisva allika väitel tuli Jolie pärast New Yorgis toimunud pikka võttepäeva koju ja leidis mehe  magamas, samal ajal kui nende kuus last olid omapäi jäetud, kirjutab Daily Mail.

Jolie vihastas ja selle peale algas sõnasõda.

Lapsehoidja püüdis küll lapsi kantseldada, kuid need ei kuulanud tema sõna. Pitt tunnistas, et oli terve päeva filme vaadanud ja lõpuks magama jäänud.

«Angelina tuli hilisõhtul töölt ja vihastas, kui nägi, mis kodus toimub. Ta läks magamistuppa ja leidis Piti magamas. Ta äratas mehe üles ja hakkas sõimama,» sõnas allikas.

Perekonnale lähedal seisjate sõnul on Jolie ärrituse põhjuseks 15-tunnised tööpäevad uue filmi «Salt» juures.  Ka on naine pidanud kaalust alla võtmiseks karmi sidrunimahladieeti. Põhjuseks see, et ta soovis kõik kaskadööritrikid ise teha.

«Brad ja lapsed ei tule võttepaika talle kaasa elama ning Angelina peab perest kaua eemal olema. Ka see tekitab talle stressi,» selgitas allikas.

Väidetavalt sai Jolie ja Piti tüli alguse juba kaks nädalat tagasi. Siis vallandas Jolie päeva pealt  ühe lapsehoidja, keda Pitt oli lastega ette tulnud probleemide pärast lohutanud.

Allikate kinnitusel magavad Jolie ja Pitt pärast seda erinevates tubades ning naine olevat kaalunud isegi lahkuminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles