Moonika Batrakova klassivend: ta on isikliku elu toonud Savisaarele ohvriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Batrakova ja Savisaar.
Batrakova ja Savisaar. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Hiljuti istus staarpoliitik Edgar Savisaar kohtupingis ning vaidlustas talle suvel tehtud liiklustrahvi - loomulikult saatis seda suur meediakära, mida kroonis esmaspäevases Postimehes ilmunud artikkel liikluspolitsei ebaprofessionaalsusest ning menetluse käigus tehtud vigadest. Artikli autor oli Tallinna linnapea noor nõunik Moonika Batrakova.

Henri Kaselo, Moonika klassivend ja endine erakonnakaaslane ütleb Naistelehele, et soovitas kunagi Moonikat Keskerakonda.

«Ta on väga jõuline naine ja ustav inimene. Ta on oma isikliku elu toonud erakonnale ja Edgar Savisaarele ohvriks,» räägib mees.

Lõuapoolikud internetis leidsid pärast Edgar ja Vilja Savisaare abielulahutust, et eks Moonika pea nüüd linnapeale Hundisilmal praadi moorima, teised teadsid rääkida, et neiu tervitanudki taluväravas külalisi kui perenaine...

Moonika ise pole endast ega oma kohustustest nõunikuna iial midagi rääkinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles