Ihar piilur rahuldab end bussipeatuse juurde pargitud kaubikus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VALGE BUSS, SEES PERVERT: Harku valla elanikud näevad seda sõidukit ikka ja jälle bussipeatustes, kui seal on tüdrukuid või üldse lapsi.
VALGE BUSS, SEES PERVERT: Harku valla elanikud näevad seda sõidukit ikka ja jälle bussipeatustes, kui seal on tüdrukuid või üldse lapsi. Foto: Facebook

Kohalikud on valda ja politseid teavitanud Harjumaal Tabasalus tegutsevast mehest, kes väikebussis istudes mööduvaid noori tüdrukuid piilub ja ennast seejärel tagaistmel rahuldab.

Väidetav pervert pargib oma valge väikebussi tavaliselt Osman Kebabi ette ja asub end üle tee olevas peatuses bussi ootavaid lapsi jälgides üsna avalikult rahuldama, räägib Tabasalu elanik Tiiu [kõik nimed muudetud] Õhtulehele.

Tema sõnul on kahtlaselt käituvast mehest teadlikud vallavalitsus ja politsei, ka on bussipeatuses passivast tegelasest juttu Harku valla elanike Facebooki-lehel, kus inimesed oma tähelepanekuid jagavad.

Kai on seda bussi Tabasalus enda sõnul näinud viimase kahe aasta jooksul, samuti on ta seda märganud Tallinnas Õismäel Haabersti ringil bussipeatuse vastas.

«Ta on kohal siis, kui rahvas ootab bussi, tavaliselt on rahva hulgas mõni neiu või lapsed,» kirjutab Kai tabasalulaste FB-lehel. «Täpselt ei olegi aru saanud, kellest mees huvitub.»

Elanikud ütlevad, et kuivõrd mees parkimisreegleid ei riku ja konkreetseid tõendeid tema vastu pole, siis ei ole midagi teha.

Refereeritud artikli täistekst asub siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles